Γενικά

Μάρκου: “Πρόσβαλλε τα παιδιά και τις οικογένειες της ομάδας με αυτά που είπε”

Η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία:

Όλοι οφείλουμε να είμαστε στο συλλαλητήριο είναι ένα σοβαρό εθνικό θέμα και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Εδώ δεν χωράνε κομματικές φανέλες, αλλά μια… φανέλα, αυτή την Εθνικής Ελλάδας! Η Μακεδονία είναι ελληνική

Για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Ζουράρι:

Ο κύριος αυτός παριστάνει ότι έχει το κύρος του καθηγητή, ενώ σε καλόπιστη έρευνα που έκανα δεν είναι καθηγητής. Μπορεί να έχει κάνει κάποια σεμινάρια, όπως όλοι μας αλλά δεν είναι καθηγητής, δεν υπάρχει πουθενά προφέσορ Ζουράρις. Να μας πει σε ποιο πανεπιστήμιο δίδαξε; Γι’ αυτό έγραψα ότι είναι ανεπάγγελτος.

Ότι έχω πει για τον Άρη πραγματικά το πιστεύω, όταν οι  ανώνυμες οικογένειες από το 1914 εμπιστεύονται και στέλνουν τα παιδιά τους για να τα προπονήσει ο Άρης, δεν μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον ένας υφυπουργός παιδείας και να μιλάει κατά αυτό το τρόπο, γιατί προσβάλει τα παιδιά  και τις οικογένειες της ομάδας και δεν σέβεται τίποτα, ανθρώπους, οικογένειες, ιστορία.

Για την υποκίνηση της βίας από έναν υπουργό είπε:

Είναι τραγικό και χυδαίο γιατί ενώ πρέπει να γίνεται ένα πολύ σοβαρό έργο, γιατί εμείς θέλουμε να ασχολούνται τα παιδιά με τον αθλητισμό, αντί να κατευθύνουμε τα παιδιά μας  στα γυμναστήρια, αντί για τα ναρκωτικά, την τηλεόραση κτλ τους αποτρέπουμε και τους δημιουργούμε άσχημες εντυπώσεις για την Ελλάδα, δεν μπορείς να φτάνεις σε αυτό το φαιδρό σημείο και να μιλάς με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορεί ένας υπουργός να χωρίζει την Μακεδονία και μια πόλη ολόκληρη με τις δηλώσεις του ή ακόμη και την Ελλάδα. Άλλο να πιστεύουμε σε μια ομάδα, άλλο να μιλάς με τέτοιο φαιδρό τρόπο απέναντι σε άλλες ομάδες.

Για το αν προέρχεται από κιτρινόμαυρη οικογένεια:

Ελευθερία σημαίνει και σεβασμός, είμαι από τον Περιβολάκι Λαγκαδά, εγώ έχω τον αδερφό μου που είναι Άρης φανατικός, είναι όλος… κιτρινόμαυρος, κυλάει… κιτρινόμαυρο αίμα μέσα του, είναι σε όλους τους αγώνες, δεν χάνει παιχνίδι, αν και ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚ, αλλά δεν έλεγε τίποτα γιατί είχε σε αδυναμία τον γιο του.

Σίγουρα, όλοι μεγαλώσαμε με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη. Έχω πάνω από το κεφάλι μου την αφίσα του Σούμποτιτς. Είναι άσχημο και χυδαίο να λέγονται αυτά, γιατί έχουμε ωραίες αναμνήσεις, ήταν τα παιδικά μας χρόνια και ο Άρης μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ και έτσι ξεκίνησα και εγώ να παίζω μπάσκετ.

Για την κατάσταση στη Βουλή που γίνονται χειρότερα από το… γήπεδο:

Το κοινοβούλιο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, εγώ αντιπροσωπεύω μια ομάδα όπως και ο κύριος Ζουράρις που τον έχουν επιλέξει, είναι και θέμα παιδείας όλο αυτό που έγινε, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button