Μπάσκετ

Μάριο Μπόνι: «Ο Άρης μου έμαθε να αγαπάω το μπάσκετ, η καρδιά μου είναι κίτρινη»

Στην εκπομπή του YellowRadio 101.7FM, “Με όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Ιταλός πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Μάριο Μπόνι.

Για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στην Προύσα:

«Είναι ακόμη πολύ σημαντικό αυτή η κατάκτηση στη ζωή μου, ακόμα και τώρα με ρωτάνε φίλοι μου Ιταλοί πως ήταν στον Άρη και πως είχα ζήσει αυτόν τον τίτλο.

Παρακολουθώ την ομάδα, τα πηγαίνει καλά, το γήπεδο είναι γεμάτο, εκείνη η βραδιά όμως ήταν μαγική.

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στον Λευκό Πύργο».

Πως είχε προετοιμαστεί η ομάδα και τι έλεγαν οι παίχτες μεταξύ τους πριν την ανατροπή στην Τουρκία:

«Είχαμε χάσει στην Θεσσαλονίκη, αλλά ήμασταν μια καλή ομάδα. Αυτό που είχαμε πει μεταξύ μας ήταν να μπούμε μέσα και να ανατρέψουμε την κατάσταση γιατί ήμασταν καλή ομάδα.

Μπορεί να είχαμε χάσει το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη για 11 πόντους, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για την ατμόσφαιρα στην Προύσα:

«Η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον που παίξαμε ήταν πολύ δύσκολο. Θυμάμαι στο δεύτερο ημίχρονο που είχαν πετάξει σημαίες και πολλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και μετά η αστυνομία έβγαλε τους οπαδούς από το γήπεδο.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, ήταν πως το κύπελλο ήταν πολύ ζεστό όταν το πήραμε και ήταν δύσκολο να το κρατήσουμε».

Για τους πανηγυρισμούς:

«Κλαίγαμε, έκλαιγα κι εγώ αγκαλιαζόμασταν όλοι μας, ήταν τρομερό.

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο συνεχίζαμε να κλαίμε, αγκαλιαζόμασταν, κάναμε τα πούρα μας και όταν φτάσαμε μετά στην Θεσσαλονίκη ένιωσα σαν να είμαι ο Πάπας από τη Ρώμη.

Οι εικόνες ήταν τρομερές, η αστυνομία αναγκάστηκε να διώξει τον κόσμο για να προσγειωθεί το αεροπλάνο, ήταν φανταστικό».

Για τη σχέση του με την ομάδα:

«Αγαπάω ακόμα πολύ την ομάδα. Η καρδιά μου είναι κίτρινη, θέλω να καταφέρω να έρθω και να δω ένα παιχνίδι για την ομάδα. Θα μπορούσα να παίξω για τον Άρη χωρίς λεφτά. Ο Άρης μου έμαθε την αγάπη για το μπάσκετ, οι φίλοι της ομάδας είναι φανταστικοί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button