Διεθνή

Μάντσεστερ Σίτι: Ξανά σάρωσε τα βραβεία του μήνα

Για δεύτερο μήνα συνεχόμενο, ως κορυφαίος προπονητής του μήνα ανακηρύχθηκε ο Γκουαρντιόλα, ενώ κορυφαίος ποδοσφαιριστής ανακηρύχθηκε ο Γκουντογκάν.

Μέσα στον Φεβρουάριο με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες , ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αυτονόητο ότι για δεύτερη συνεχή φορά θα κέρδιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή του μήνα στην Premier League.
Μεταξύ άλλων η Σίτι πανηγύρισε νίκες επί της περσινής πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, της Άρσεναλ και της Τότεναμ, εξασφαλίζοντας διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του πρωταθλήματος, και ο Ισπανός τεχνικός των μπλέ έγινε αποδέκτης του ένατου βραβείου της καριέρας του στην Αγγλία (υπολείπεται μόνο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, του Αρσέν Βενγκέρ και του Ντέιβιντ Μόιες).
Ο Ιλκάι Γκιντογάν από την άλλη, αναδείχθηκε επίσης για δεύτερη φορά συνεχόμενη κορυφαίος παίκτης του μήνα στην Premier League, προσθέτοντας το βραβείο του Φεβρουαρίου σε εκείνο του Ιανουαρίου.
Ο μέσος της Σίτι, ο οποίος στο διάστημα αυτό σημείωσε τέσσερα γκολ (από δύο κόντρα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ), γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» με δύο βραβεύσεις διαδοχικές , αλλά και ο πρώτος Γερμανός στην Premier League με πάνω από ένα βραβείο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button