ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Διαψεύδει την προσπάθεια απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη συνέντευξη που έκανε…ντόρο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει, κάτι που οι “Πολίτες” διαψεύδουν.

Σε μια συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον…γύρο του κόσμου και συγκέντρωσε τεράστιες αντιδράσεις, ο Πορτογάλος σταρ, ανέφερε πως η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να τον κάνει δικό της, λίγο πριν καταλήξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που διαψεύσθηκε από τους “Πολίτες”.

Όπως αναφέρει το ESPN, η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει τα λεγόμενα του 37χρονου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως δεν υπήρξε ούτε ενδιαφέρον αλλά ούτε προσπάθεια απόκτησής του.

Ο Ρονάλντο στη συνέντευξή του είχε αναφέρει:

«Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021. Με εξέπληξε, καθώς προσπάθησαν σκληρά να με αποκτήσουν. Αλλά με την ιστορία μου στη Γιουνάιτεντ, η καρδιά μου μου είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί τους.

Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι προσπάθησαν σκληρά να με πάρουν. Αλλά η καρδιά μου, τα συναισθήματά μου και ό,τι είχα κάνει πριν – και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – έκαναν τη διαφορά»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button