Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δια βίου αποκλεισμός και ποινικές διώξεις σε όσους κάνουν επεισόδια!

Τις πύλες του ανοίγει ξανά Το «Ολντ Τράφορντ» σε 10.000 φιλάθλους για το παιχνίδι με τη Φούλαμ και οι Κόκκινοι Διάβολοι παίρνουν τα μέτρα τους, προειδοποιώντας τους τυχόν «ταραξίες» που θα προβούν σε νέα επεισόδια, οτι θα αποκλειστούν δια βίου και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

Τον τελευταίο μήνα η σχέση μεταξύ οπαδών και κλαμπ έχει γίνει «τοξική» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με έντονες διαμαρτυρίες κατά της οικογένειας Γκλέιζερ και ουκ ολίγα περιστατικά βανδαλισμού εντός κι εκτός «Ολντ Τράφορντ». Πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να υποδεχτεί μετά από 14 μήνες ξανά το κοινό τους, για την ακρίβεια 10.000 φιλάθλους, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Φούλαμ για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League και η διοίκηση ήδη έχει στείλει το μήνυμα προς όσους «ταραξίες» οπαδούς σκοπεύουν να προκαλέσουν επεισόδια εντός ή εκτός του γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε η Κολέτ Ρος, εκ των διευθυντικών στελεχών του κλαμπ, οποιοδήποτε περιστατικό βανδαλισμού, ρίψης φωτοβολίδων , εισβολής στον αγωνιστικό χώρο και βίαιης συμπεριφοράς θα έχει και «εξοντωτικές» συνέπειες για τους δράστες, με ποινική δίωξη και δια βίου αποκλεισμό από το «Ολντ Τράφορντ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button