Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: “Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε – Να μεγαλώσουμε το καλό μας διάστημα”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης τονίζοντας πως κρατά τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” στην κάμερα της Nova:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο κομμάτι χάσαμε την ισορροπία μας κυρίως στο κέντρο και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πιέσει.

Επίσης στο τελευταίο κομμάτι κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι η ομάδα είχε άγχος, δεν ξέρω αν ήταν λόγο της πρώτης θέσης αλλά κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Πρέπει να μεγαλώσουμε το καλό μας διάστημα, έχουμε παίκτες που μπορούν να το υποστηρίξουν αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα με νέο προπονητή . Χρειάζεται χρόνος για να μπουν και τα νέα παιδιά, πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλο γκολ».

Για τις ευκαιρίες που είχε ο Άρης:

«Το καλό είναι ότι δημιουργήσαμε ίσως η τελική προσπάθεια να μην ήταν αυτή που έπρεπε. Αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας κρατάμε αυτό και τη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button