Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται – Χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο Χαριλάου»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την επιστοφή του Άρη στην αγωνιστική δράση ενόψει και του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1/11, 15:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες:

«Ήταν ένα δύσκολο 15ήμερο για εμάς, υπήρχε ανησυχία σε όλους μετά τα κρούσματα που είχαμε στην ομάδα. Έχουμε ηρεμήσει τώρα, ακολουθήσαμε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που δεν προετοιμαζόμασταν κατάλληλα, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε και μέρα με τη μέρα το αφήναμε πίσω μας και συνεχίζαμε τις προπονήσεις για το ματς με τον Αστέρα».

Για το ότι κάποιοι παίκτες κέρδισαν έτσι χρόνο: 

«Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν περισσότερο χρόνο, όμως είναι και άλλοι παίκτες γίνονται καλύτεροι με κάθε ματς. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται για το ματς με τον Αστέρα».

Για τα κρούσματα στον Άρη:

«Θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τους παίκτες και τα κρούσματα. Είναι προσωπικά δεδομένα και είναι λεπτό το ζήτημα».

Για την προετοιμασία:

«Μετά την πρώτη εβδομάδα με τα κρούσματα βάλαμε στο μυαλό όλων μας ότι το παιχνίδι θα γίνει και με βάση αυτό το σκεπτικό πορευόμαστε τις τελευταίες τρεις μέρες».

Για την επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: 

«Το γήπεδό μας δίνει ιδιαίτερη δυναμική και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχαμε και τον κόσμο μας. Ελπίζουμε πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί θέλουμε και η ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Χαιρόμαστε που επιστρέφουμε σπίτι μας».

Για τον Σίλβα και τον Μπεναλουάν:

«Δεν ήταν στο 100% έτοιμοι, όμως δουλέψαμε για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετά από 15 μέρες από το πρώτο ματς ελπίζουμε πως θα είναι μαζί μας και οι δύο κόντρα στον Αστέρα».

Για το παιχνίδι:

«Το σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Να δούμε ποια παιδιά θα είναι καλά. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για τη νίκη. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Αστέρα:

«Έχει ένα καλό κορμό ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια και θέλει προσοχή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button