Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: “Να σταθούμε στη νίκη, η 2η συνεχόμενη σε ντέρμπι”

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

“Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μια σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου, άλλα και από βαθμολογικής άποψης. Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό. Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε τον έλεγχο στον ΠΑΟΚ. Στο Β’μέρος ξεκινήσαμε καλύτερα και βρήκαμε το γκολ. Κάναμε μια σημαντική νίκη. Τα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας και θέλησης. Θέσαμε τον στόχο της νίκης για απόψε και ήρθαμε και το πραγματοποιήσαμε”.

Για το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία: “Να σταθούμε στη νίκη, η 2η συνεχόμενη σε ντέρμπι και απο μεθαυριο θα ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με την Λαμία”.

Για την τετράδα: “Θεωρώ πως κάθε νίκη εχει την αξία της. Από κει και πέρα είναι νωρίς για να λέμε μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα μια είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα για την συνέχεια”.

Για τον Βέλεθ και την αναγκαστική αλλαγή: “Μυικό σπασμό έχει. Θα ξέρουμε από αύριο περισσό τερα…

Για τις απουσίες Μάγιο και Φαμπιάνο: “Δεν είναι και οτι καλύτερο να έχουμε απουσίες, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και όποιος παίζει πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Για το ενδεχόμενο να δούμε τον Κουάισον απέναντι στην Λαμία: Θα αξιολογηθεί όμως είναι ανέτοιμος ακόμη. Για το παιχνίδι με την Λαμία.

Για την απόδοση του Μάνου: “Το είχα πει πέρσι για τον Μάνου. Μόλις κάνει προετοιμασία θα είναι άλλος παίκτης. Δούλεψε, είναι βαρόμετρο για την ομάδα και πάει καλά. ”

Για την προσέγγιση του αγώνα στα δύο ημίχρονα:

“Θεωρώ πως στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου κοντρολάραμε το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι . ”

Για τις δυνατότητες του ρόστερ: “Πρέπει να μπορέσεις να διαβάσεις το ρόστερ και τις δυνατότητες του. Έχει πολλές δυνατότητες φέτος και προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Έκλεισε λέγοντας: “Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. “

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button