Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή, είχε ένταση, πίεση, τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας»

Ο Άκης Μάντζιος φάνηκε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο σημερινό φιλικό, ενώ αναφέρθηκε στην εμφάνιση των νέων αποκτημάτων του.

Συγκεκριμένα:

“Υπάρχουν κομμάτια που μας άρεσαν και κομμάτι που θα πρέπει να κοιτάξουμε. Ήταν ένα καλό τεστ, είχαμε ισορροπία σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δε δημιουργήσαμε όπως θα θέλαμε παρά τα δύο γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα και αυτό γιατί ανεβάσαμε την ένταση των προπονήσεων όλη τη βδομάδα, επειδή ξέραμε ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα πάντως ήταν πολύ καλή, είχε ένταση, πίεση, τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε γεμάτο παιχνίδι”.

Για το ντεμπούτο των νέων παικτών, σχολίασε: “Ειναι πολύ καλοί παίκτες, ήρθαν αργά και θέλουν τον χρόνο τους. Όσο περνάει ο καιρός, είναι υπέρ τους”.

Για τις πιθανότητες του να περνούσε στο Conference League με τις νέες προσθήκες, τόνισε: “Δεν ξέρουμε ποτέ πως θα ήταν. Είχαν δυσκολίες αυτοί οι παίκτες για να έρθουν τότε, έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες ο πρόεδρος. Θα μπορούσαμε, όμως, να είχαμε περάσει την Αστάνα, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το αφήνουμε πίσω αυτό και πρέπει να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα που φέτος έχει περισσότερες απαιτήσεις”.

Τέλος, ερωτήθηκε αν οι μεταγραφές στην ομάδα έχουν τελειώσει, στο οποίο απάντησε: “Όχι ακόμα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button