Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με το… δεξί το πρωτάθλημα»

Ο Άκης Μάντζιος, τεχνικός της ΠΑΕ Άρης, μίλησε στο Novasports σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος με πρώτο αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής στο Novasports:

Για την ευχή του ενόψει της έναρξης της Super League, μετά από περίπου δυόμιση μήνες προετοιμασίας εννιά φιλικά και δύο ευρωπαϊκούς αγώνες: «Επιτέλους. Πρώτα απ’ όλα αρχικά να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με ελάχιστους τραυματισμούς και να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό θέμα, ώστε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όσο γίνεται αυτό το άθλημα να αναβαθμιστεί. Κάναμε δυόμιση μήνες προετοιμασία, ξεκινήσαμε και πάρα πολύ νωρίς με το ευρωπαϊκό παιχνίδι και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος την Δευτέρα».

Για την ανυπομονησία του κόσμου και τι ισχύει για τον ίδιο:«Νομίζω ότι όλοι ανυπομονούμε. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, ο καθένας από την πλευρά του ανυπομονεί. Εμάς είναι μέρος της δουλειάς μας θέλουμε να ξεκινήσουμε, θέλουμε να μπούμε σε δράση. Καταλαβαίνετε και εσείς και οι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο οι δικοί μας, αλλά και όλων των ομάδων, πως μόνον με τα φιλικά είναι δύσκολο, να τους έχεις σε εγρήγορση και στο μυαλό και στην ψυχολογία για τόσο μεγάλο διάστημα. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι έχουμε μπει στη τελική ευθεία και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πως κύλησε το τελευταίο δεκαήμερο του Άρη, που είχε να διαχειριστεί διάφορες απουσίες λόγω εθνικών ομάδων: «Σίγουρα όταν έχεις διεθνείς, αυτό θα είναι ένα πρόβλημα όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας. Τα παιδιά θα λείπουν από εκεί και πέρα όμως θα έλεγα πως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Από θέμα τραυματισμών δεν έχουμε απουσίες, παρά μόνο του Ματέο Γκαρσία και όπως είπα θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τους Μπράμπετς και Αλί και αν τους υπολογίζει απέναντι στον ΟΦΗ: «Ο Μπράμπετς είναι πιο έτοιμος αλλά και ο Αλί έχει ένα βαθμό ετοιμότητας. Θα αξιολογηθεί μέχρι την Δευτέρα μέχρι τελευταία στιγμή και θα δούμε».

Για το αν ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο του ο ίδιος με κόσμο: «Σίγουρα λόγω πανδημίας χάσαμε την μεγάλη μας δύναμη. Το είδαμε και σε κάποια φιλικά, το είδαμε και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, νομίζω όλοι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Το έχουμε ξαναπεί, ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους είναι άνοστο».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ που περιμένει να δει: «Ο ΟΦΗ είναι ένας αντίπαλος που η φιλοσοφία που είχε και πέρυσι, νομίζω δεν θα την αλλάξει. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο. Σίγουρα και τα παιδιά κάνανε αρκετές αλλαγές και μεταγραφές. Περιμένουμε ένα παιχνίδι αρκετά απαιτητικό και πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί για να ξεκινήσουμε θετικά την έναρξη της χρονιάς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button