Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Δίκαια είμαστε στη 2η θέση, περιμένουμε τα πλέι οφ, να μείνουμε ψηλά!»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ αναφερόμενος στην εξέλιξη της ομάδας αλλά και στην ικανοποίηση του ίδιου με τα όσα βλέπει από τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της Nova:

“Είμαστε ικανοποιημένοι για όλα. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, με εντάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Κώστα (Μήτρογλου), αλλά ο τραυματισμός του μας σκιάζει λίγο τη χαρά αυτού του γκολ.

Το τρίποντο το θέλαμε, το αξίζαμε και από εκεί και πέρα η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια, αν δεν κάνω λάθος μετά από 42 χρόνια όπως μου έχουν πει. Είναι μια επιβράβευση αυτό για την καλή ομάδα που έχουμε, η οποία έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων για το ποδόσφαιρο που παίζει”.

Πρόσθεσε πως “αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα εξελίσσεται. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν στη δεύτερη θέση, έχουμε και τα πλέι οφ. Δικαίως βρίσκεται εκεί η ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Περιμένουμε τα πλέι οφ, θέλουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να μείνουμε εκεί ψηλά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button