Ποδόσφαιρο

Μάντζιος για Σούντγκρεν: “Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό, ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα”

Τι είπε ο κόουτς του Άρη για τον Σουηδό και όχι μόνο

Ο τραυματισμός του Σούντγκρεν δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικός, βάσει όσων δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου “Δεν είναι μυικό. Είναι ένα νεύρο σε μέση και γλουτό. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και ήμασταν έτοιμοι για να μπει ο Σάκιτς. Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα το δούμε”, είπε ο κόουτς του Άρη στην συνέντευξη Τύπου, στην διάρκειας της οποίας τόνισε:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Βγάλαμε με επιτυχία μία εβδομάδα με τρία απαιτητικά παιχνίδια Ήταν μία σημαντική και δίκαιη νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αν είχαμε ηρεμία στην τελική πάσα, θα το τελειώναμε πιο νωρίς. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Το σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια για να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα”.

Για την διαχείριση μετά την ήττα από τον ΠΑΣ: “Δεν έχει να κάνει με μένα. Είναι μία συνολική προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μαζί ζούμε τις καλές στιγμές, μαζί και στις κακές. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε, θέλαμε να τονώσουμε τους παίκτες μας. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button