Μπάσκετ

Μάνος Λάσκαρης: “Γινόμαστε ένα όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος και πηγαίνουμε για τη νίκη”

Τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάζεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης στον Άρη εξήρε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Ο Μάνος Λάσκαρης έδωσε το «παρών» στην κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League που πραγματοποιήθηκε προχθές. «Ευχόμαστε υγεία και ένα καλό πρωτάθλημα. Ο Άρης θα κάνει την δική του προσπάθεια. να πρωταγωνιστήσει», σημείωσε αρχικά.

Για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος η ομάδα, έχοντας στο τιμόνι της τον Παναγιώτη Γιαννάκη, είπε:

«Υπήρχαν κάποια εμπόδια που είχαμε να διαχειριστούμε ως ομάδα. Η διοίκηση δούλεψε για να φέρει μια «σημαία» για τον Σύλλογο, όπως είναι ο κόουτς Γιαννάκης. Από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι είναι επαγγελματίας και ο τρόπος που δουλεύει είναι ξεχωριστός. Δείχνει ότι δεν αφήνει τίποτα στην άκρη, προσπαθεί τα πάντα να κινούνται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πέρα από την προσθήκη του κόουτς, έγινε προσπάθεια και αποκτήθηκαν και διεθνείς παίκτες, έγιναν ενέργειες ώστε να μείνει ο Τσαϊρέλης ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και αρκετά νέα παιδιά τα οποία ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας των Νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ. Φέραμε καλούς Αμερικάνους όπως ο Γουίβερ και ο Βον, που μάλιστα ήταν και πρωταγωνιστής στο περσινό Basketball Champiopns League. Έχουμε κάνει μια επένδυση ουσιαστικά με τον Ντεμέτρις Μοράντ, ο οποίος είναι ένα πρότζεκτ που μπορεί να βοηθήσει τώρα, αλλά και στο μέλλον ακόμη περισσότερο.Φυσικά δεν ξεχνάμε και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έχει διαγράψει την δική του αξιόλογη πορεία στο άθλημα».

Ομάδα και κόσμος είναι ένα και συσπειρωμένοι όλοι μαζί, θα παλέψουν για τη νίκη:

«Περιμένουμε τον κόσμο μας σε όλα τα γήπεδα, γιατί και εκτός έδρας η στήριξη του είναι πολύτιμη. Κάθε φορά που ταξιδεύω εκτός, βλέπω τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό.Μερικές φορές όταν βλέπεις το γήπεδο γεμάτο, μόνο με αυτή την εικόνα «γεμίζεις» και έχεις περισσότερη ενέργεια. Αυτό αισθάνομαι εγώ που δεν είμαι πρωταγωνιστής μέσα στις τέσσερις γραμμές. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για  τους παίκτες. Γινόμαστε ένα  όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος και πηγαίνουμε για τη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button