Ποδόσφαιρο

Μάνατζερ Λούμορ: «Το deal με τον Άρη από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου»

Μία από τις πιο σημαντικές συμφωνίες που έχει κάνει στην -σύντομη- καριέρα του ο μάνατζερ του Λούμορ, είναι αυτή του Άρη με τον διεθνή Γκανέζο.

Ο Κάρλος Πέρεζ έδωσε μία συνέντευξη στην πατρίδα του για την «πιο μπερδεμένη μεταγραφική περίοδο της ιστορίας» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Άρη.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το τι κρατάει από την δουλειά του και ποιες συμφωνίες του έχουν «μείνει» δήλωσε. «Σε έναν κόσμο που τα χρήματα κινούνται, τα ψέματα και η τιμή αξίζουν πολύ λίγο για κάποια ευρώ. Προσωπικά με συγχαίρουν που μπορώ να συνδικάζω την ανταγωνιστικότητα με την αφοσίωση στους συνεργάτες μου.

Σε ότι έχει να κάνει με συμφωνίες, κρατάω αυτή του ΛΟύμορ με τον Άρη, του Κοζιέλο με την Οστάνδη και του Σαλίχ Χουσίκ στην Ιντερσίτι γιατί ήταν πολύπλοκες, αλλά παρόλα αυτά όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.»

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button