Απόψεις

Μάλλον δεν καταλάβατε καλά…

Τα άρθρα που γράψαμε το τελευταίο τρίμηνο για το ίδιο θέμα ήταν πάρα πολλά, αλλά όχι τόσα τελικά, για να καταλάβετε ότι το YELLOW δεν τρώει πλέον το παπατζηλίκι ΚΑΝΕΝΟΣ πολιτικού.

Στις δημοτικές εκλογές δείξαμε κάποια σημεία ανοχής, για να μην πικράνουμε τους οπαδούς μας, αλλά τώρα εξηγούμαστε από την αρχή… ΤΟ YELLOW δεν θα το χρησιμοποιήσει κανείς για ιδιοτελείς σκοπούς. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί μας, θα βρει τις πόρτες κλειστές…

Κουράσαμε και κουραστήκαμε. Ήρθε πάλι η στιγμή να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις, σε αυτούς που πρέπει, γιατί κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά ότι το YELLOW είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και υπηρετεί μονάχα την ιδέα που ονομάζεται ΑΡΗΣ.

Είμαστε θυμωμένοι και ειλικρινά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα να το δηλώσουμε ανοιχτά. Είμαστε όχι απλά θυμωμένοι, ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ, με όλους αυτούς που στην πλάτη του ΑΡΗ, για ακόμη μια φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, πάνε να «ρουφήξουν» ψηφαλάκια.

Δεν καταλάβατε καλά μάλλον τι έγινε την προηγούμενη φόρα. Δεν πιάσατε στο… «εκλογοσύστημά» μας, ότι σας γράψαμε στα παλιά μας τα παπούτσια, όχι γιατί κάνουμε… επανάσταση, όπως μας είπατε, αλλά γιατί σας ξέρουμε!

Αυτή τη φορά όμως θα γίνουμε απολύτως κατανοητοί. Δεν σεβόμαστε και δεν γουστάρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικάντη, που προσπαθεί να «αρπάξει» ότι μπορεί από τον ΑΡΗ. Δεν θέλουμε ούτε να μας τάξετε, ούτε να μας πλησιάσετε.

Τι θέλουμε εμείς; Να σεβαστούμε ΜΟΝΑΧΑ όποιον άνθρωπο που με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ υπηρετεί τα ΙΕΡΑ χρώματα του ΑΡΗ. Θα υπηρετήσουμε και θα προβάλλουμε τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αθλητή αυτής της ομάδας, σε όποιο τμήμα και να είναι, που ΧΥΝΕΙ τον ΙΔΡΩΤΑ του για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Είμαστε υποχρεωμένοι, με τον αιώνιο όρκο στην αξιοπρέπειά μας, στους ακροατές μας, στο σωματείο μας και στον ΑΡΗ μας, να πολεμάμε τον κάθε ένα που πάει ή πήγε να κοροϊδέψει τα ιδανικά μας.

Το επόμενο άρθρο θα έχει τη συνομιλία με όποιον μας πλησιάσει, για τους σκοπούς που αναφέραμε. Μην μας αναγκάσετε να γίνουμε αγενείς, κάτι που το αποφεύγουμε σαν τον διάολο…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button