Ποδόσφαιρο

Λόπεθ: «Η νοοτροπία μας δεν ήταν η κατάλληλη, η ήττα δεν βάζει φρένο στην πορεία μας!»

Για την νοοτροπία της ομάδας που ουσιαστικά δεν ήταν αυτή που έπρεπε και οδήγησε στην ήττα του Άρη μίλησε ο Κριστιάν Λόπεθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” στην κάμερα της Νοva:

“Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμία όπως ακριβώς έπαιξε, αλλά η νοοτροπία μας δεν ήταν κατάλληλη. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, να αφήσουμε ό,τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι…”.

Για τα αίτια της ήττας είπε: “Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να παίξουμε, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, γιατί το ίδιο ήταν και για τη Λαμία. Είμαστε, ωστόσο, ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν μας βοήθησε. Το σημαντικό ήταν η νοοτροπία, δεν είχαμε την νοοτροπία που είχαμε σε άλλα παιχνίδια”.

Για το αν αυτή η ήττα βάζει φρένο στην πορεία του Άρη σχολίασε: “Ελπίζω πως όχι, έχω την ίδια αυτοπεποίθηση. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες που κάναμε καλή πορεία στον πρώτο γύρο και δεν πιστεύω ότι θα μας κόψει την πορεία…”.

Ο Άρης έμεινε για πρώτη φορά χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και ο Λόπεθ είπε ότι “ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε…”.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: “Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους περισσότερους δυνατούς πόντους, να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button