Ποδόσφαιρο

Λόντσαρ: “Ο Άρης πατάει γερά, έχει σύστημα! Με καρδιά και πάθος για την νίκη”

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό Xpress”:

Για το Άρης – ΠΑΟΚ είπε:

Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη. Έχω κάποιες πληροφορίες για τον Άρη αλλά δεν είμαι μέσα για να ξέρω με λεπτομέρειες.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης διάλεξε έναν καλό προπονητή και έκανε καλές μεταγραφές. Έχει παρουσιάσει μία καλή εικόνα. Καμία ομάδα δεν θα τα βγάλει εύκολα με τον Άρη. Πρέπει να δουλέψεις πολύ για να πάρεις διπλό από τον Άρη. Το θέμα είναι ότι έχει ένα δυνατό σωματείο το οποίο μπορεί να παίξει μπάλα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Σαν σωματείο ο Άρης έχει σταθεί και περπατάει σταθερά. Γίνεται μία δουλειά και χρειάζεται υπομονή. Χαίρομαι που είναι μία ομάδα που την υπολογίζουν όλοι.

Για το τι του αρέσει περισσότερο από τον Άρη είπε:

Αυτό που βλέπω και μου αρέσει είναι ότι υπάρχει σύστημα. Έχει γρήγορες επιστροφές, βγαίνει έξω, πιέζει και αμύνεται. Ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Σαν ομάδα παρουσιάζεται μία σταθερή ομάδα.

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες πριν το ντέρμπι είπε:

Δεν χρειάζεται κάποια ομιλία που πρέπει ειπωθεί για να ανεβάσει τους παίκτες. Μόνο το κλίμα που θα επικρατεί, φτάνει. Να παίξουν την μπάλα που ξέρουν.

Ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. Ο Άρης πρέπει να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια πλάνα. Κυριακή με Κυριακή θα βλέπουμε το αποτέλεσμα. Να κρατήσει το σύστημα που έχει και να το βελτιώσει. Αυτά τα παιχνίδια παίζονται με καρδιά και πάθος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button