Ποδόσφαιρο

Λυκούρης: “Όποιος είναι 1% πιο έτοιμος θα αγωνίζεται”.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Αντώνης Λυκούρης, τοποθετήθηκε αναφορικά με την φετινή προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», εκφράζοντας την πεποίθησή του, πως ο Δημήτρης Σπανός θα δυσκολευτεί πολύ στο να επιλέξει τον γκολκίπερ που θα εμπιστευθεί στο πρωτάθλημα, καθώς ο συναγωνισμός είναι μεγάλος:

«Όποιος είναι 1% πιο έτοιμος θα αγωνίζεται. Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις θα αποκτήσουμε ξεκάθαρη εικόνα. Εχουν όρεξη, είναι εργάτες και στρατιώτες. Ακούνε ότι τους λέω και αυτό είναι υπέρ τους».

Είναι μεγάλη ευθύνη να προπονείς τερματοφύλακες σε μία ομάδα με παράδοση στη συγκεκριμένη θέση;

«Φυσικά. Έχω να κάνω με παιδιά που θα πρέπει να εξελίξω, να φανούν και ατομικά και ομαδικά μέσα από τον Άρη. Εύχομαι ο Σωκράτης Διούδης να είναι καλά, μακριά από τραυματισμούς και να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα».

Πόσο σημαντικό είναι που έμεινες στο τεχνικό τιμ, ενώ δεν σε γνώριζαν Σπανός-Μυροφορίδης;

«Είναι μεγάλη μου τιμή. Συνεχίζω με τον κ. Σπανό, που είναι ο τρίτος προπονητής που συνεργάζομαι στον Άρη, όπως φυσικά εκτιμώ απεριόριστα και την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση, προς το πρόσωπό μου».

Πως είναι η συνεργασία σου με τον Δημήτρη Σπανό;

«Είναι πολύ συνεργάσιμος και δεν μπλέκεται στα πόδια μου. Είναι σημαντικό για να γίνεται σωστά η δουλειά μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επίσης, ούτε με τον κ. Βίνο, ούτε και τον κ. Μελισσά. Άριστη συνεργασία με όλους».

Πόσα σουτ κάνεις στους παίκτες του σε κάθε προπόνηση;

«Δεν τα έχω μετρήσει, είναι αρκετά. Είναι 1,5 ώρα η προπόνηση που κάνω, οπότε ίσως και 600-700 στο σύνολο και στους τέσσερις! Οι τερματοφύλακες πρέπει να δουλεύουν με το στοιχείο τους, που είναι η μπάλα. Σουτ και σέντρες από κάθε σημείο του γηπέδου, οπότε πρέπει να διατηρείσαι σε καλή κατάσταση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button