Ποδόσφαιρο

Λούκας: Πολυεργαλείο και πολυθεσίτης

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Λούκας Σάσα, ο παίκτης που προορίζεται για την θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη

O 29χρονος Βραζιλιάνος ήρθε στην Ευρώπη το 2012 για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας (πλην μια μικρής περιπέτειας στην Ιταλία ένα εξάμηνο του 2011).

Έπαιξε χρόνια στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα με τις φανέλες ΤΣΣΚΑ Σόφια και (κυρίως) Λουντογκόρετς ενώ αγωνίστηκε και στο Ισραήλ με την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Οι ικανότητες του είναι τόσο αμυντικές όσο και επιθετικές, καθώς όσοι μιλάνε για εκείνον, αναφέρονται σε έναν παίκτη με πείσμα που μπορεί να μαρκάρει και να μην αφήσει σε ησυχία τον αντίπαλο επιθετικό.

Όσο για τον δημιουργικό τομέα, μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να εκτελέσει, είτε σε κανονική ροή αγώνα, είτε μέσω στημένων φάσεων.

Το θετικό κομμάτι για τον Σάσα είναι ότι μπορεί να αγωνίζεται σε παραπάνω από μια θέση, καθώς εκτός του χώρου του κέντρου, στο παρελθόν έχει παίξει και σαν ακραίο μπακ, είτε από την αριστερή είτε από την δεξιά πλευρά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button