Διεθνή

Λουίς Ενρίκε: «Ο αγώνας με την Ελλάδα ήταν ο καλύτερος αμυντικά στην καριέρα μου»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Ελλάδα και τα λάθη που έκανε η ομάδα του στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχικού:

«Ύστερα από 10-12 χρόνια ως προπονητής, ο αγώνας με την Ελλάδα ήταν ο καλύτερος αμυντικά. Ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε ένα σουτ, ο Σιμόν δεν έπιασε καθόλου τη μπάλα στα χέρια. Δεν έφυγαν ποτέ στην κόντρα. Είχαμε εκπληκτική αμυντική λειτουργία, ο καλύτερος αγώνας στην καριέρα μου ως προπονητής σε όποια ομάδα κι αν βρέθηκα. Αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Αυτό στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε είναι επιθετικά, όταν καλούμαστε να παίξουμε με ομάδες που κλείνονται πίσω», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως

«Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να επιτεθούμε περισσότερο από τη μεσαία γραμμή. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν την Ελλάδα, πρέπει να επιτίθεσαι με όλους τους τρόπους, είτε από μακριά, είτε από τη μεσαία γραμμή, όχι μόνο από τις πτέρυγες. Όλοι ελπίζαμε πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα με άνετο τρόπο και ότι θα φτιάχναμε αρκετές φάσεις. Αυτό δεν συνέβη, σίγουρα μας απογοήτευσε και μας ανησυχεί. Συνολικά κάναμε 40 εύκολα λάθη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όταν θα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που αμύνεται μαζικά δεν θα μας κοστίσει. Σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button