Μπάσκετ

Λιαδέλης: “Να ενωθεί όλος ο κόσμος, ώστε να μπορέσει ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του”

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Λιαδέλης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Στάζει Πι-Πέρι».

Αναλυτικά όσα είπε στον Περικλή Τράιο:

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη είπε:

Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε την διοργάνωση πάρα πολύ καλά και πήραμε και το κύπελλο. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Έτσι ο Άρης κατέκτησε το δεύτερο αστέρι του και τον εικοστό από τους 22 τίτλους του.

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη υπό την προεδρία Μητρούδη είπε:

Ο φροντιστής μου λέει πάρε το 5, μεγάλο νούμερο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν έτοιμος δεν τα είχα παρατήσει, πίστεψα στον εαυτό μου πάρα πολύ, δούλευα πάρα πολύ και περίμενα την ευκαιρία μου.

Για την πρώτη φορά που σαν παίκτης έζησε το Παλέ γεμάτο είπε:

Δεν μπορούσα να δω την μπασκέτα από το άγχος μου, έλεγα θα μπω μέσα και θα παίξω καλή άμυνα, δεν θα κάνω λάθη και θα είμαι μέσα στον ρυθμό του παιχνιδιού για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και σιγά σιγά έπαιρνα αυτοπεποίθηση.

Για την εποχή Κοντομηνά είπε:

Δεν πήγε πολύ καλά και δεν έφερε τα κατάλληλα αποτελέσματα, ευτυχώς για να μην διαλυθεί η ομάδα και έχουμε άλλες ιστορίες, την ομάδα την πήρε ο κόσμος, την πήρε ο Super 3 και την κράτησε ενωμένη σε ένα πολύ καλό επίπεδο και βγάλαμε την χρονιά.

Για την απόφαση του να πάει στον ΠΑΟΚ είπε:

Ο Δαμιανίδης μου είπε, δεν μπορώ να φτάσω το συμβόλαιο σου με αυτά που σου δίνουνε, κάνε ότι θέλεις δεν με απασχολεί. Ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου και τα νούμερα μου είχαν ξεφύγει και αυτά τα νούμερα δεν μπορούσε να τα πλησιάσει ο Άρης.

Για το πότε σκέφτεται να ξαναέρθει στο «Nick Galis Hall» είπε:

Μου έλειψε πάρα πολύ, στεναχωριόμουν λίγο, γιατί δεν με φώναξε ποτέ ο σύλλογος να με αναγνωρίσει, με είχε καλέσει ο πρόεδρος να έρθω να δω το μουσείο και να φωτογραφηθώ. Δεν παρακολουθώ καθόλου μπάσκετ,  στεναχωριέμαι γιατί το μπάσκετ ήταν η ζωή μου, ήταν μέσα στο πετσί μου και δεν θα το ξεπεράσω ποτέ και για να μην με πιάνει κατάθλιψη που το βλέπω αλλά δεν μπορώ να παίξω, δεν παρακολουθώ καθόλου.

Τέλος έδωσε την δική του ευχή στον κόσμο του Άρη:

Να ενωθεί όλος ο κόσμος, να δεθούν όσοι μπορούν η να έρθει κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας να σώσει την ομάδα, ο Άρης πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο γιατί ήταν και θα είναι μια τεράστια ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button