Ποδόσφαιρο

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Είμαστε σε «ομηρία», στο παιχνίδι και η Χαλκίδα, προφήτης με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να γίνω.»

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio, στην εκπομπή αθλητικό Χ-PRESS και μίλησε για το «σήριαλ» της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Σχετικά με την Football League είπε:

Είμαστε σε ομηρία, πρέπει να βγει γρήγορα μια απόφαση

Όσο για την άνοδο των δύο ομάδων, Α.Ε Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας είπε:

Υπάρχει και μια ακόμα ομάδα που έχει κάνει ένσταση και περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ η Α.Ο Χαλκίδας. Έχει κάνει δύο ενστάσεις, μία κατά του Κ.Α.Π και μία κατά της διεξαγωγής του μπαράζ. Τώρα το τι θα γίνει δεν ξέρω, είναι στις αρμοδιότητες των δικαστών που καθορίζουν τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου οπότε βγάλτε συμπεράσματα, προφήτης με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να γίνω.

Για το τι εννοεί όταν λέει είμαστε σε «ομηρία» είπε:

Είμαστε σε «ομηρία» γιατί έχουμε καταλυτικές ομηρίες, δεν μπορούμε να οριστικοποιήσουμε συμφωνία χορηγίας, δυστυχώς δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για το αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου είπε:

Βλέπουμε ένα γαϊτανάκι δικαστικών αποφάσεων, βγαίνει μία απόφαση σωστή και μετά αλλάζει και ξανά αλλάζει επανειλημμένα. Τι να πούμε, περιμένουμε. Σήμερα 16:00 θα γίνει η εκδίκαση.

Στο αν σαν Football League μπορούν να παρέμβουν είπε:

Έχουμε ζητήσει να λήξει το μαρτύριο, κάναμε και ένα συμβούλιο εχθές με τα υπόλοιπα μέλη της ένωσης και ζητήσαμε να τελειώνουν. Οι ομάδες έχουν κουραστεί, είναι ομάδες που έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο προετοιμασία, έχουν μπάτζετ, έχουν μισθοδοσίες ενώ έσοδα δεν υπάρχουν, δεν θα αντέξουν να μην παίζουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω και ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε τελειώσει.

Στο αν είναι υπέρ του πρωταθλήματος με 18 ομάδες είπε:

Εμείς ζητήσαμε κάποια πράγματα αλλά όπως ξέρετε η ΕΠΟ είναι αυτή που αποφασίζει στο τέλος.

Για τα προβλήματα που έχει το πρωτάθλημα της Football League είπε:

Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε μόνοι μας, μόνοι μας τα αντιμετωπίζουμε. Είναι μια ΕΠΟ καινούρια 10-15 ημερών, έχουμε μιλήσει με τον κ. Γραμμένο αλλά σε 15 μέρες τι να προλάβει; Το πιο βασικό είναι να τελειώνει το δικαστικό και αυτό περιμένουμε, για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε και τα υπόλοιπα.

Στο τι γίνεται με τα τηλεοπτικά είπε:

Εμείς έχουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμα με την ΕΡΤ, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε και τον τελικό αριθμό των ομάδων για να ξέρουμε πώς να μιλήσουμε, τώρα δεν γίνεται να μιλήσουμε για χορηγίες ενώ δεν ξέρουμε τον αριθμό των ομάδων. Τα χρήματα είναι 650.000 ευρώ από την ΕΡΤ και μοιράζονται στις ομάδες μέσα από τις ανάγκες της Football League. Μιλάμε με πολλές εταιρείες για χορηγίες αλλά πρέπει να ξέρουμε τον ακριβές αριθμό για να πάμε να μιλήσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button