Ποδόσφαιρο

“Λευκή” ισοπαλία στο φιλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό, απέκρουσε πέναλτι ο Σα

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Λεβαδειακό και έμεινε στο 0-0. Όλα τα λεφτά ο Ζοσέ Σα που απέκρουσε πέναλτι ενώ είχε δοκάρι ο Σουντανί που “άγγιξε” το γκολ.

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι σε μία εβδομάδα έπαιξε ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό και με τον οποίο έμεινε στο 0-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ζοσέ Σα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι των Βοιωτών και κράτησε το 0-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζητούσαν από τα πλάγια τους διαδρόμους για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Πέρασαν 36 λεπτά για την πρώτη αξιόλογη φάση του Λεβαδειακού, με τον Συμελίδη να επιχειρεί το σουτ από τα δεξιά της περιοχής και την μπάλα να φεύγει άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στην εξωτερική μεριά του δοκαριού.

Στο 50′ ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Σουντανί με γυριστή κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα. Στο 58′ ο Βαλμπουενά γέμισε από τα δεξιά, ο Χασάν βγήκε νικητής στον αέρα με τον Λιάγκα, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν. Ο Γάλλος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 68′, όταν με εκτέλεση φάουλ «ανάγκασε» τον Στογιάνοβιτς σε εκπληκτική επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι στο 77′ «κέρδισαν» πέναλτι με τον Σα να νικάει τον Παμλίδη και να διορθώνει το λάθος του. Στο 79′ ο Χασάν επιχείρησε το σουτ και ο Τσάπρας με τάκλιν έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά με κεφαλιά. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να σκοράρει και ο Κάιπερς στο 86′ χωρίς να πετύχει το στόχο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button