Ποδόσφαιρο

«Λευκή» ισοπαλία με την Γρανάδα ο ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Άρη

Ισόπαλο (0-0) έληξε το ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γρανάδα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League πριν τον αγώνα με τον Άρη (13/12, 19:30).

Ο ΠΑΟΚ ήταν αδιάφορος και ο Πάμπλο Γκαρσία με το μυαλό στο ματς κόντρα στον Άρη, επέλεξε στο αρχικό σχήμα να έχει αλλαγές και να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς (Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο) και κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως οι Τσόλακ, Εσίτι, Λύρατζη, Κούτσια.

Από τον ΠΑΟΚ έλειψε η έμπνευση και η δημιουργία στο μεγαλύτερο διάστημα. Μετά το 30’ ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε κάποια μέτρα και η καλύτερη στιγμή του ήρθε στο 44’ από στατική μπάλα και την κεφαλιά του Βαρέλα να σταματά στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Η Γρανάδα έψαξε στο τέλος το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν.

ΠΑΟΚ: (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63’ Ουαγκέ), Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (63’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούτσιας (46’ Τσιγγάρας), Τζόλης (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τσόλακ.

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνες): Ααρόν, Φουλκιέ, Νεουέν, Μίγια (75’ Γκονανόλον), Χερμάν, Ετεκί (85’ Σολδάδο), Μολίνα, Κένεντι (67’ Σουάρες), Σόρο (75’ Ματσίς), Πουέρτας, Πέπε (66’ Νέβα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button