Μπάσκετ

Λεμπρόν Τζέιμς για Λούκα Ντόντσιτς: «Ποια πίεση όταν έχεις έναν παίκτη υποψήφιο για τον τίτλο του MVP;»

Τι κι αν όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του στον αγώνα επιστροφής του στους Λος Άντζελες Λέικερς με αντίπαλο τη Γιούτα, ο «βασιλιάς» έστρεψε τα φώτα στον Λούκα Ντόντσιτς.

Τη βραδιά που ο ΛεΜπρον Τζέιμς, στο πρώτο ματς επιστροφής του μετά την ισχιαλγία που τον άφησε εκτός στα πρώτα 14 παιχνίδια, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που αγωνίζεται επί 23 διαδοχικές σεζόν, ο «βασιλιάς» δε θέλησε να μιλήσει για τον εαυτό του μετά το τέλος του αγώνα, αλλά για τον συμπαίκτη του, Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος διεθνής, βέβαια, ήταν δίχως αμφιβολία ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παρκέ, στη νίκη των Λέικερς με 140-126 επί της Γιούτα, αφού σημείωσε 37 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, κλέβοντας τη μπάλα τέσσερις φορές από τους παίκτες των Τζαζ.

Ο 40χρονος πλέον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 11 πόντους και 12 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει πίεση να κυριαρχήσει επιθετικά είπε: «Όταν έχεις έναν παίκτη με την αξία… MVP, έναν υποψήφιο για τον τίτλο του MVP, όπως ο Λούκα που κάνει όσα κάνει φέτος… ποια πίεση;». 

Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις τον Λούκα να κάνει αυτό που κάνει στα pick ‘n’ roll, την ικανότητά του να προσελκύει τόσους πολλούς παίκτες γύρω του, μπορώ απλώς να περιμένω και όταν η μπάλα έρθει προς το μέρος μου, μπορώ να κάνω και pick-on».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Μπορώ να παίξω το παιχνίδι των αριθμών: τέσσερις εναντίον τριών, τρεις εναντίον δύο, και να δώσω στους παίκτες μου την μπάλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button