Ποδόσφαιρο

Λεκμπέλο: «Ο Άρης μπορεί για 3ος – Μεγάλη η ανταπόκριση του Super 3 για τα θύματα του σεισμού»

Ο Αρτούρ Λεκμπέλο, πρώην παίκτης του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press»

Όλα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Όσο μπορώ παρακαλουθώ τον Άρη. Στις τελευταίες αγωνιστικές η απόδοση έχει ανέβει, μάλλον η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της. Και με τον καινούργιο προπονητή σιγα – σιγά θα φαίνονται τα αποτελέσματα και τα πράγματα που θέλει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Το καλό είναι ότι μέσα σε 4-5 αγωνιστικές δεν υπάρχει απώλεια βαθμών, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όπως και πέρσι μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη πήρε μπρος.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

Με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι όπως και να ‘χει. Η εμφάνιση του Άρη ήταν και πάλι καλή. Αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα περιμένουμε, έχουν συμβεί και με το VAR έτσι όπως πάνε τα πράγματα πάλι συμβαίνουν. Είναι δύσκολο, θα πάρει χρόνο. Οι ρίζες είναι βαθιές, για να βγουν είναι δύσκολο θέλουν πολύ χρόνο αλλά είναι καλό στοιχείο που μπήκε το VAR στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το παλέψουμε. Έτσι όπως πάει η ομάδα πιστεύω στο τέλος θα είμαστε σε ευνοϊκή θέση.

Για το αν θα μπορεί να είναι μέσα στην πρώτη τριάδα:

Μέσα στις τρεις ή τέσσερις καλύτερες ομάδες. Αν κάποιοι λέγαν πως η ΑΕΚ έχει καπαρώσει τη τρίτη θέση είδαμε στο Κυριακάτικο αγώνα πως αυτό δεν ισχύει και μπορεί ο Άρης να παλέψει για τρίτος έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα τώρα.

Για το αν του αρέσει η φιλοσοφία του Ένινγκ:

Ναι. Από τον Χαριστέα που ήταν και ο λόγος που ήρθε στην ομάδα άκουσα καλά λόγια αλλά έμεινα έκπληκτος από τις δηλώσεις του Μάβραϊ. Ένας ποδοσφαιριστής που έφυγε από την ομάδα και όντως δούλεψε είπε τόσο καλά λόγια για τον συγκεκριμένο προπονητή και πολλές αλήθειες που σιγά – σιγά ο Ένινγκ θα τις δουλέψει και θα φανούν στο γήπεδο.

Για το προβληματικό κομμάτι του Άρη:

Η ομάδα μας πληρώνει την αστοχία στην επίθεση. Φέτος παράγει πολλές ευκαιρίες αλλά στα τελειώματα, ο Ιντέγε κυρίως, δεν αποδίδει. Αν η φανέλα του δεν έγραφε «Ιντέγε» και ήταν κάποιος άλλος μετά από 2-3 αγωνιστικές δεν θα έπαιζε. Είναι βαρύ όνομα και η ομάδα περιμένει από αυτόν γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε άλλη απόδοση.

Για τον Χαριστέα:

Ο Άγγελος εκανε προπονήσεις όταν ήμουν εγώ στον Άρη μαζί με τον Θεοδωρίδη και είχαν ενσωματωθεί τότε στην πρώτη ομάδα, πρέπει να ήταν 16-17 χρονών. Και την επόμενη χρονιά εγώ έφυγα από την ομάδα και ο Άγγελος συνέχισε και έκανε αυτήν την πορεία.

Είναι κομμάτι ελπίδας για τον Άρη με την νοοτροπία του γιατί έπαιξε και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, σε χώρες που το ποδόσφαιρο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτήν την νοοτροπία θέλει να περάσει κι εδώ κι αυτό είναι πολύ θετικό. Μακάρι αυτά που έχει στο μυαλό του μαζί με τον προπονητή να τα περάσουν, όμως θέλει υπομονή.

Για την ανάγκη μεταγραφών:

Όταν βλέπουμε ότι ο Ιντέγε δεν τραβάει πρέπει να πάρουμε κάποιον που να μπορεί να πάρει την θέση του. Γιατί αν περιμένουμε από τον Ιντέγε να φορμαριστεί θα τελειώσει και η χρονιά.

Για το πως είδε την εικόνα του Τσιλιγγίρη:

Στο πρώτο παιχνίδι μπήκε με την τύχη του πρωτάρη, παίζει και αυτό. Όμως, η ζωή έτσι τα φέρνει που θα πάρει αυτή την ευκαρία. Μπράβο του αλλά θα δούμε και την συνέχεια. Έκανε ένα καλό ξεκίνημα αλλά η συνέχεια θα δείξει αν μπορεί να σταθεί ή όχι στην ομάδα. Τα στοιχεία που έδειξε είναι πολύ καλά, δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και είναι μεγάλο πλεονέκτημα για έναν τερματοφύλακα αυτό. Και τα υπόλοιπα με δουλειά. Οι ανταγωνιστές του και ο Κουέστα και ο Έμαν είναι πολύ καλοί τερμαοφύλακες. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός.

Για τον σεισμό στην Αλβανία:

Στα Τίραννα γεννήθηκα και πολλοί φίλοι ζουν ακόμα εκεί. Ευτυχώς δεν είχε πολλές ζημιές, μόνο υλικές. Η μεγάλη ζημιά έγινε κοντά στο Δυρράχιο που έπεσαν οι οικοδομές που ήταν κακοφτιαγμένες, γι’ αυτό και έπαθαν ζημιά.

Ήταν ξημερώματα και ακολούθησαν πολλές μετασεισμικές με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να μπουν στα σπίτια τους και να μένουν έξω και στα αυτοκίνητα. Ευτυχώς που δεν βρέχει γιατί άρχισαν να βάζουν σκηνές.

Από τον Super 3 και από όλον τον κόσμο βλέπω μεγάλη ανταπόκριση και μακάρι πρώτα να σταματήσουν οι μετασεισμοί για να επανέλθει η ζωή στους κανονικούς ρυθμούς. Γέροι και παιδιά κοιμούνται έξω και πάλι καλά που ο καιρός είναι ακόμα καλός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button