ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λαπόρτα: “Η υπόθεση Μέσι δεν έχει κλείσει”

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει αποχωρήσει εδώ και έναν χρόνο από τη Μπαρτσελόνα, όμως το όνομά του δεν έχει σταματήσει να συνδέεται με την Καταλανική ομάδα.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, μπορεί να αγωνίζεται με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως το όνομά του δεν έχει σταματήσει να συνδέεται με την πρώην ομάδα του, ειδικά από τον πρόεδρό της, Ζοαν Λαπόρτα.

Ο Λαπόρτα, στα πλαίσια του φιλικού της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε πως η ιστορία με τον Λιονέλ Μέσι και τη Μπάρτσα, δεν έχει τελειώσει, βάζοντας “φωτιές” στους φίλους της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Ο Μέσι ήταν τα πάντα για τη Μπάρτσα ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ο πιο αποτελεσματικός, μόνο με τον Γιόχαν Κρόιφ μπορεί να συγκριθεί.

Έπρεπε όμως να πάρουμε μια απόφαση ως συνέπεια της κληρονομιάς που είχαμε, ο σύλλογος είναι πάνω από παίκτες και προπονητές.

“Νομίζω και ελπίζω ότι η ιστορία του Λέο Μέσι με την Μπαρτσελόνα δεν έχει τελειώσει. Είναι ακόμα ανοιχτή, είναι ευθύνη μας να διασφαλίσουμε να έχει ένα ομορφότερο τέλος από αυτό που είχε. Νιώθω πως έχω χρέος απέναντι στον Λιονέλ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button