Ποδόσφαιρο

Λαμπρούλης: “Ζούμε και αναπνέουμε για το κύπελλο…”

Στο Yellow Radio 92,8 FM φιλοξενήθηκε ο Αρειανός Νίκος Λαμπρούλης και μίλησε για τον Άρη και όχι μόνο..

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Αθλητικό X’press” και στους Γιώργο Τότσικα και Ελένη Παπαδοπούλου

Ξεκίνησε λέγοντας: “Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα τμήματα του Άρη, δυσκολίες που σε άλλους φαίνονται αξεπέραστες σε εμάς με την δύναμη που έχουμε μπορούμε να ανταπεξέρθουμε.

Για το θέμα υγείας το οποίο έχει: “Έχω τρέξει μέχρι και αγώνες 82 χιλιομέτρων! Για το θέμα των ημερών όμως, πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τι γίνεται με τις αρρώστιες, εγώ προσπαθώ να δώσω συμβουλές, καθώς ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Πολύ γύρω μας ζούνε με τον διαβήτη, προσπαθούμε να έχουμε ρυθμισμένο το ζάχαρο μας. Το κλειδί είναι οι συχνές μετρήσεις. Επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ. που “έτρεξε” και έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για την απολύμανση(σ.σ για τον κορωνοιό).”

Συνέχισε λέγοντας: “Οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν, να δουν και τον Άρη να παίρνει το κύπελλο! Πάντως, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Πρέπει τα παιδιά να τους δώσουμε τις σωστές συμβουλές, να μην γεμίζουν τα ίντερνετ καφέ, τώρα που έκλεισαν τα σχολεία.

Τι θα ήθελε να μοιραστεί με τους φίλους του Άρη: “Να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Βλέπω τους συνδέσμους, που είναι παράδειγμα για τον κόσμο, είναι δίπλα στην ομάδα, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Οικονομική ενίσχυση για την ομάδα όσο μπορούμε, εγγραφή στον Α.Σ. Άρης. Εκεί τα παιδιά είναι ακούραστα. Η δύναμη μας είναι η συμμετοχή μας. Ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα.”

Εάν θα πάρει ο Άρης το κύπελλο: “Ζούμε και αναπνέουμε για το κύπελλο, όπως για κάθε αγώνα του Άρη, όπως και το τμήμα μπάσκετ που περνά δύσκολα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button