Ποδόσφαιρο

Λαμία: “Έφυγε” από την ζωή ο πρώην παίκτης Παύλος Δήμου

Σε πένθος βυθίστηκε η “οικογένεια” της ποδοσφαιρικής Λαμίας αφού ο πρώην παίκτης της, Παύλος Δήμου “έφυγε” σήμερα το βράδυ από την ζωή.

Στα 44 του χρόνια, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Λαμίας υπέστη καρδιακή ανακοπή ως συνέπεια ενός υπογλυκαιμικού σοκ. Η είδηση του θανάτου του Παύλου Δήμου σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια της Λαμίας για έναν ποδοσφαιριστή με περισσότερες από 400 επίσημες συμμετοχές στις τρεις πρώτες κατηγορίες της χώρας μας και το Κύπελλο.

Πέραν των «κυανολεύκων» είχε αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό Ανθήλης, αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες της Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, είχε επίσης φορέσει τις φανέλες των Λεβαδειακού, Ηρακλή Ψαχνών, Πανσερραϊκό, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικού, Αιγινιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μελιτέα Θεσσαλονίκης αλλά και του Μακεδονικού. Τα τελευταία χρόνια διατέλεσε και Γενικός Αρχηγός του Μακεδονικού. Ο Παύλος Δήμου ουσιαστικά έκανε από τη Λαμία τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αφού το 2000 συμμετείχε μαζί της στη Γ’ Εθνική & ενώ παρέμεινε στην ομάδα για δύο σεζόν, όταν και… μετακόμισε στο Λεβαδειακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button