Ποδόσφαιρο

Λαζαρίδης: «Προέτρεψα τον Πλατέλλα να πάει με… κλειστά μάτια στον Άρη”

Ο Νίκος Λαζαρίδης, όντας ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φιλάθλων του Άρη, που φόρεσαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα την τελευταία δεκαετία, μίλησε για την μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλλα, τον στόχο φέτος της ομάδας, αλλά και τον αξεπέραστο, Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Υellow Radio και την εκπομπή «Αθλητικό Χ-Press» ο νυν τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου:

“Σιγά σιγά αρχίζω να προσαρμόζομαι στον νέο μου ρόλο. Όντως είναι διαφορετικά να παίζεις ποδόσφαιρο, από το να είσαι τιμ μάνατζερ στον Ατρόμητο. Είμαι δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες, στα αποδυτήρια», τόνισε αρχικά για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Σου λείπει το να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο. Κάποια στιγμή έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου».

Πως βίωσες κι εσύ τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Νίκο Γκάλη;

«Είχαμε συναντηθεί σε μία εκδήλωση στο Παλέ. Παρακολούθησα την εκδήλωση στην Αμερική. Ο Νίκος Γκάλης γνωρίζουν όλοι τι προσωπικότητα είναι, τι έχει προσφέρει, οπότε λογικό είναι να γίνει ένας χαμός γύρω από το όνομά του. Ένας και μοναδικός ο Νικος Γκάλης».

Τι ποδοσφαιριστής είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ποια η άποψή σου για την μεταγραφή του στον Άρη;

«Τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι ένα φοβερό παιδί, με πολλά προσόντα ποδοσφαιρικά. Θα βοηθήσει τον Άρη στην προσπάθεια που κάνει. Θα δώσει έκρηξη και ταχύτητα, έχει προσωπικότητα και είναι δυναμικός. Θα βοηθήσει τον Άρη στην προσπάθεια που κάνει φέτος. Μπορεί να κάνει την διαφορά. Έφεση στο γκολ, πολύ καλή επιλογή από την ομάδα».

Μίλησες μαζί του;

«Εχουμε μιλήσει και πρώτος ήμουν που του είπα να πάει στον Άρη. Με… κλειστά μάτια! Θέλω να του πω να τα δίνει όλα, να κάνει αυτό που ξέρει και νομίζω ότι με την ποιότητα που έχει θα αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στον Άρη».

«Δεν υπάρχει άλλη κουβέντα από το να επιστρέψει ο Άρης. Δεν υπάρχει άλλη σκέψη και από την διοίκηση και από τον κόσμο», κατέληξε ο Νίκος Λαζαρίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button