Ποδόσφαιρο

Λίνκολν ο εκλεκτός του Μαρτίνς για αντι-Φορτούνη

Ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη (ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο) θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. O τραυματισμός αυτός έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά την ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο.

Βέβαια αν ρωτήσει κανείς κάποιον γιατρό αυτό που θα πει είναι πως για να επιστρέψει πλήρως ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει όσους μήνες είναι τραυματίας, άλλους τόσους μήνες να κάνει αποκατάσταση. Ίδωμεν…

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει αρχίσει την αναζήτηση τον αντι-Φορτούνη. Ο Βραζιλιάνος Λίνκολν της Σάντα Κλάρα, είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς. Μια περίπτωση δύσκολη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και είναι αρκετά… τσουχτερός με ένα ποσό που φτάνει πάνω από 3 εκτα. ευρώ ενώ διατηρεί 20% των δικαιωμάτων του η Γκρέμιο.

Ο Λίνκολν που είναι περισσότερο 10άρι και πολύ λιγότερο εξτρέμ, μπορεί να αποτελέσει πάντως κι ενα μέρος ενδεχόμενου ντόμινου με Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι ναι μεν ήταν επιλογές του Μαρτίνς, αλλά συνεχίζουν να μην πείθουν με την παρουσία τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button