Ποδόσφαιρο

Λέντζας: «Όπου κι αν ταξιδεύω στον κόσμο, ψάχνω στο ίντερνετ να δω λίγο Άρη!»

Ο αγαπημένος… Αρειανός παρουσιαστής του «Football Stories», Γιώργος Λέντζας, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για την αγάπη του κόσμου καθώς φυσικά και για τον Άρη.

Όσα είπε στην Πόπη Αστεριάδου:

Αν οι φίλαθλοι στον υπόλοιπο κόσμο ασχολούνται με τη διαιτησία:

«Πάντα υπάρχει αυτό. Το θέμα είναι κατά πόσο υπάρχει αυτή η συζήτηση. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν το έχω δει σε πολλά πρωταθλήματα. Είναι παγκόσμια… πρωτοτυπία. Δεν μας εκπλήσσει ποτέ το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το «Football Stories» του ANT1:

«Ακούμε πολύ από κόσμο ότι είναι όνειρο. Μετά τα γεγονότα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2017, σκεφτήκαμε πότε θα δούμε αγώνα δύο ομάδων με αντιπάλους από τους δύο συλλόγους χωρίς επεισόδια. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν θα αλλάξει και η κατάσταση. Να δοθεί η λύση από τις ομάδες και την πολιτεία. Οι οπαδοί είναι το εξιλαστήριο θύμα της βίας. Έχει να κάνει με τις διοικήσεις των δύο ομάδων».

Τι δεν περίμενε να ζήσει σε γήπεδο:

«Σε ντέρμπι στην Κολομβία ο κόσμος ζητούσε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και έγινε χωρίς κάγκελα ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Τι άλλο θα δούμε:

«Ξεκινάμε 7 Ιανουαρίου με ντέρμπι Μαρόκο. Ασύλληπτο παιχνίδι, με αδιανόητη ατμόσφαιρα. Μετά πάμε σε άλλες χώρες, από Αλβανία, Ισραήλ και ένα δυνατό ιταλικό ντέρμπι».

Αν πάνε σε Ελληνικά ντέρμπι:

«Όχι, σε καμία περίπτωση, για ευνόητους λόγους. Δεν θέλουμε να χρωματίσουμε την εκπομπή. Λέω ότι είμαι Αρειανός, απλά είναι ένας λόγος για να μη πιάσουμε το θέμα Ελλάδα».

Αν βλέπει ελληνικό πρωτάθλημα:

«Όπου κι αν γυρνάω στον κόσμο, ψάχνω stream να δω λίγο Άρη. Από τη στιγμή που ο Άρης κατάφερε να κρατήσει την οπαδική του βάση μετά από τα τέσσερα άσχημα χρόνια, συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες. Για να ισχυροποιηθεί όλο αυτό πρέπει να πάρουμε έναν τίτλο και μια σταθερή πορεία.

Η ομάδα έχει ποιότητα, ίσως όμως ο κόσμος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από ό,τι μπορεί η ομάδα. Για μένα ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει το «βήμα» παραπάνω. Να κοιτάξει την τρίτη θέση και μια καλή πορεία στο κύπελλο. Χρειάζεται συνέπεια και συνέχεια ο Άρης».

Για αγαπημένους παίκτες:

«Στο παρελθόν είχα ένα κόλλημα με τον Κόρχουτ αλλά θα πω αγαπημένο τον Σάσα γιατί έχει τεχνική, διάρκεια και πάθος. Δεν έχει τις βοήθειες που χρειάζεται».

Πού χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης:

«Αν γινόμουν προπονητής της… κερκίδας δηλαδή στη θύρα 2 θα έλεγα πως πρέπει να γίνουν αποδεσμεύσεις και μετά προσθήκες για να καλυφθούν κενά. Δεξί μπακ και τερματοφύλακας, ενδεχομένως και χαφ, είναι αυτονόητο».

«Θέλω και θα προσπαθήσω να έρθω στο ντέρμπι, έχω μάθει από έναν φίλο ότι θα κάνει πολύ καλή ατμόσφαιρα το Χαριλάου. Ο Άρης είναι στα δυνατά του και ο ΠΑΟΚ κάνει καλή πορεία. Θα έχει αίγλη του παρελθόντος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button