Ποδόσφαιρο

Λάρσον: «Υπάρχει στο μυαλό μας και το Κύπελλο» (video)

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης, τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο και για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός:

Για το πώς προετοιμάζονται οι παίκτες ενόψει της επανέναρξης: «Σίγουρα θα είναι μια διαφορετική κατάσταση και θα είναι μια δύσκολη κατάσταση, προσπαθούμε όμως να το συνηθίσουμε, να προσαρμοστούμε. Σίγουρα ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους θα είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε».

Πρόσθεσε πως: «Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονική αγωνιστική κατάσταση διότι δυόμισι μήνες τώρα ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία χωρίς φιλικά βέβαια, καμιά ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη, πιστεύω σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και τα πλέι οφ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και από εκεί και πέρα η σκέψη μας στα παιχνίδια των πλέι οφ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμός που ξανά παίζουμε ποδόσφαιρο. Λίγο πολύ υπάρχει στο μυαλό μας και το Κύπελλο αλλά αυτό έρχεται μετά τα πλέι οφ, μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και τους φιλάθλους μας, το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button