Ποδόσφαιρο

Λάρσον: «Να το απολαμβάνουμε και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα»

Για το ματς με την ΑΕΛ μίλησε ο Ντάνιελ Λάρσον, καθώς και για το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το παιχνίδι στη Λάρισα:

«Δύσκολο παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι χάσαμε στην έδρα μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση, βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι είναι δίδυμο με τον Ιντέγε στην επίθεση:

«Συνθέτουμε ένα καλό δίδυμο, είμαστε κοντά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, βρισκόμαστε καλά στο γήπεδο και μου αρέσει».

Για τον νέο του ρόλο σε σχέση με τη θέση του αριστερού εξτρέμ:

«Είναι δύσκολο να πω. Νιώθω πολύ καλά σε αυτή τη θέση, τα πηγαίνουμε καλά . Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και στις πτέρυγες, μας τροφοδοτούν σωστά και αισθάνομαι καλά».

Για την επίδοσή του στα τελευταία παιχνίδια:

«Είμαι ικανοποιημένος. Κάθε αγώνας είναι μια νέα ιστορία. Δεν υπάρχει τίποτα να με κρατάει πίσω. Απολαμβάνω να παίζω στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα:

«Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα με τα πυροτεχνήματα και τους πυρσούς και ήταν κάτι πολύ όμορφο όταν το είδαμε τη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς. Με τη βοήθεια όμως του κόσμου και την προσπάθεια μας, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας κάτι όμορφο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του Άρη:

«Είναι δύσκολο να έχεις πολλά συνεχόμενα ματς αλλά η δυσκολία μειώνεται όταν τα κερδίζεις. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια, η κούραση αποτυπώνεται λιγότερο και η ψυχολογία ανεβαίνει.

Έχουμε ένα πλούσιο και δυνατό ρόστερ προκειμένου ο κόουτς να κάνει ροτέισον αν χρειαστεί. Δεν το φοβάμαι. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την καλή στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, εγώ και οι συμπαίκτες μου και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button