Ποδόσφαιρο

Λάρσον: «Θα εξοφληθεί αύριο η δόση του συμβολαίου μου – Αγαπώ να παίζω στον Άρη»

Θέση πήρε η ΠΑΕ Άρης στο ζήτημα του Ντάνιελ Λάρσον και τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο σε συνέντευξη σε μέσο της χώρας του.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη, οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν την τάση να μπερδεύουν τους μισθούς με τις δόσεις των συμβολαίων τους. Μάλιστα, τα όσα προβλέποντας στους μισθούς είναι… ψίχουλα μπροστά στις δόσεις των συμβολαίων. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν πως αύριο ο Σουηδός θα εξοφληθεί την δόση συμβολαίου για τον μήνα Ιανουάριο.

Όπως και να έχει ο Λάρσον επικοινωνώντας με τους ιθύνοντες του Άρη, θέλησε να μεταφερθεί στον κόσμο της ομάδας και το εξής μήνυμα: “Αγαπώ να παίζω στον Άρη”.

Η συνέντευξη του Σουηδού:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Κάναμε προετοιμασία για ένα παιχνίδι, έγινε η προπόνηση της Παρασκευής για να παίξουμε το Σάββατο και μετά πήρα ένα μήνυμα ότι το ματς αναβλήθηκε. Από τότε δεν έχουμε δει πολλά. Δεν ξέρω ακριβώς παρά μόνο με αυτούς που μιλάω. Ήταν ένας σοκ πάντως».

Για το πότε θα αρχίσει ξανά: «Ο μόνος με τον οποίο έχω επαφή είναι ο γιατρός της ομάδας. Μαθαίνει τα νέα και μου τα λέει. Αλλά μέχρι να μάθουμε συγκεκριμένη ημερομηνία, προφανώς δεν θα ακούσουμε τίποτα από τον τεχνικό διευθυντή ή τον πρόεδρο».

Για το αν είναι υπέρ της συνέχειας των πρωταθλημάτων: «Δεν αισθάνομαι άβολα με το να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες, αν λάβει η κυβέρνηση σχετική απόφαση. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα».

Για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται και το μέλλον του: «Μέχρι και πριν από έναν μήνα ήμουν πολύ καλά, είχα την καλύτερη περίοδό μου εδώ κι αρκετό καιρό. Αλλά τι να κάνεις; Θα περιμένω να δω αν όντως θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Προφανώς και αισθάνομαι πίεση. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς είμαστε πολλοί ποδοσφαιριστές, που θα επηρεαστούμε από όσα έγιναν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Υπάρχουν όμως κάποιοι που έχουν πάθει χειρότερα».

Για την κατάσταση στον Άρη: «Δεν έχω πάρει χρήματα. Είναι ιδιαίτερα εδώ με τον μισθό, ακόμη και χωρίς κορωνοιό. Δεν είναι τόσο συχνός. Είναι σα να μην υπάρχει. Ο τελευταίος ολόκληρος μισθός που πήρα ήταν τον Οκτώβριο (σ.σ. προφανώς εννοεί ότι οι πληρωμές από εκεί κι έπειτα γίνονται… σπαστά)».

Για το πώς το αντιμετωπίζει: «Στην αρχή με θυμό. Μετά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά από το να συνεχίσεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις τώρα, γιατί όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πράγμα. Ελπίζω όσο πηγαίνει το πράγμα να έχουμε μεγαλύτερες ευκαιρίες να δούμε τα χρήματά μας»

Για το αν έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου και να πάρω την απάντηση ‘’έρχονται μην ανησυχείς’’. Αλλά αυτά τα λόγια δε βοηθούν και πολύ, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει μια απεργία, αλλά είναι δύσκολο να μαζέψεις όλη την ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button