Ποδόσφαιρο

Λάρσον: Επιστροφή στην Σουηδία αλλά και στην… Ακρόπολη

Στα… πάτρια εδάφη επέστρεψε Ο Ντάνιελ Λάρσον . Ο πρώην Σουηδός επιθετικός του Άρη και μέχρι πρόσφατα του Απόλλωνα Λεμεσού, μετακόμισε στην Ακρόπολη της πατρίδα του, ομάδα η οποία έχει ιδρυθεί από Έλληνες.

Η Ακρόπολη από την οποία έχει ξεκινήσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καλωσόρισε τον Λάρσον, ο οποίος στα τριάντατέσσερα του χρόνια ξεπέρασε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα μόλις σε τέσσερα παιχνίδια.

“Υπήρχαν μόνο τέσσερις εμφανίσεις με τον Απόλλωνα μετά το ατύχημα (τραυματίστηκε) και με κράτησε μακριά από τα παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος ένιωθα ότι δεν ήταν η καλύτερη κατάσταση. Συμφωνήσαμε να σπάσουμε τη σύμβαση και άρχισα να ψάχνω για νέες εναλλακτικές λύσεις”, δήλωσε ο Λάρσον για να συμπληρώσει:

“Γνώρισα άτομα που συνδέονται με την Akropolis IF στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο χειμώνα. Μιλήσαμε για το μέλλον μου και ασχολήθηκα αφού άκουσα τα οράματα και τους στόχους της Akropolis IF, το ενδιαφέρον μου μεγάλωσε. Μερικές φορές τα γεγονότα συμβαίνουν τυχαία και τώρα είμαι εδώ στη Στοκχόλμη. Ανυπομονώ πραγματικά να εκπροσωπήσω την Akropolis IF”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button