Ποδόσφαιρο

Κ-19: «Παγωμένη» ισοπαλία μέσα σε δύο λεπτά (2-2) για τον Άρη!

Έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια του η Κ-19 του Άρη που ισοφαρίστηκε μέσα σε δύο λεπτά από την Παναθηναϊκό (2-2) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κ-19 του Άρη είχε το τρίποντο της νίκης και την 1η θέση μέσα στα χέρια του μέχρι και το 86′ λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» όμως κατάφεραν μέσα σε μόλις δύο λεπτά να πετύχουν ισάριθμα «τέρματα» και να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ για τον Άρη «άνοιξε» ο Βαγγέλης Σπαρτιάτης με κεφαλιά στο 31′ ενώ ο ίδιος ήταν και σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 52′. Από την μεριά του Παναθηναϊκού, ο Καρβούνης στο 86′ και στο 87′ εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό μπλακ άουτ των κιτρινόμαυρων και ισοφάρισε 2-2 για τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Καζάνα έμεινε στους 7 βαθμούς (δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σύνθεση του Άρη (Καζάνας): Μακρής, Κατσουλίδης, Τσαγκαλίδης, Βασιλόπουλος, Κιουρτσίδης, Πάγκος, Μαρμαρίδης, Μπακούτσης, Σπαρτιάτης (70′ Τεμερτζόγλου), Κριμιτζάς, Σάιμπερτ (65′ Τσαπακίδης).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button