Μπάσκετ

Κώττας: «Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του Άρη»

Ο Θωμάς Κώττας θα φορέσει την φανέλα της ΚΑΕ Άρης για την επόμενη σεζόν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο arisbc.gr.

Φόρος τιμής να φοράς την φανέλα του Άρη: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο ερχομός μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία, τίτλους και πολύ κόσμο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να έχει μία καλή πορεία την ερχόμενη περίοδο. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ».

Ο Άρης της προσεχούς σεζόν:  «Πιστεύω θα έχουμε μία ομάδα δυνατή στην άμυνα, που θα παλεύει σε κάθε ματς. Να τα δίνουμε όλα στο παρκέ, αυτό είναι κάτι που ο κόσμος του ΑΡΗ αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει. Στόχος μας είναι να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές».

Οι στόχοι του συμβαδίζουν με εκείνους του Άρη: : «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό την επόμενη χρονιά, όμως εμείς θέλουμε να παλέψουμε για να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια».

Τι αναμένει ο Γιάννης Καστρίτης από τον νέο σέντερ της ομάδας:  «Να βοηθήσω στις μάχες της ρακέτας, βγάζοντας ενέργεια και δύναμη στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Αναμφίβολα η επιστροφή του κόσμου θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ είναι παραδοσιακά κοντά στην ομάδα και με πολύ θερμό τρόπο, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να ζήσω ως γηπεδούχος αυτήν την ατμόσφαιρα. Η ώθηση που δίνει ο κόσμος είναι αναμφισβήτητη και πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν από τις ομάδες που επλήγησαν περισσότερο πέρυσι με τα άδεια γήπεδα. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button