Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς 13 παίκτες η Λαμία στη Ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Πολλούς παίκτες εκτός αποστολής άφησε για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου, προκειμένου να τους έχει έτοιμους για το πρωτάθλημα. Τόσο απλά, η ρεβάνς θα είναι “προπόνηση” αφού η Λαμία θα αναμετρηθεί χωρίς 13 παίκτες με τον ΠΑΟΚ!

Την Τετάρτη(18:00) η Λαμία θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα της Φθιώτιδας στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 5-2 και ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η παραμονή στη Super League Interwetten. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, έτσι και για τη ρεβάνς, ο Γρηγορίου πολλούς ποδοσφαιριστές του τους άφησε εκτός προκειμένου να τους να πάρουν ανάσες για τη μάχη του πρωταθλήματος.
Συνολικά θα απουσιάσουν 13 παίκτες της Λαμίας από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Τιρόνε είναι τραυματίας ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπα, Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.
Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button