Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναικός και Πας Γιάννενα είχανε συμφωνήσει να αλλάξει η έδρα του πρώτου αγώνα

Ο επιχειρησιακός διευθυντής των πρασίνων, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε πως είχαν συμφωνήσει η ομάδα του Παναθηναικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αλλαγή έδρας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου, κάτι που δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό της ΕΠΟ.

Το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκε καθώς λόγω της λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής των «πρασίνων» Σπυρος Βλάχος, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ για την αλλαγή της έδρας στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό της ΕΠΟ.
«Την όποια απόφαση την παίρνει ο διαιτητής του αγώνα. Οταν ήρθε στο γήπεδο ενημέρωσε ότι θα τεστάρει ο ίδιος το γήπεδο, όπως και έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.
Μόλις αποχωρήσαμε μας κάλεσε μέσα και έκρινε ο ίδιος ότι ο αγωνιστικός χώρος λόγω της λάσπης δεν είναι ικανός. Τίθεται σοβαρό θέμα ακεραιότητας των παικτών και πάνω σε αυτό βασίστηκε η απόφασή του να μη γίνει το παιχνίδι.
Αναμένουμε απάντηση από την ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία. Επιβεβαιώνω πως είχαμε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα να γίνει αλλαγή της έδρας, αλλά είναι κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της ΕΠΟ»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button