Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Αποβλήθηκε η Βόλφσμπουργκ γιατί έκανε έξι αλλαγές σε αγώνα του 1ου γύρου

Η Βόλφσμπουργκ στην αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στην Πρόισεν Μίνστερ, έκανε έξι αλλαγές και παρότι προκρίθηκε στο γήπεδο, έχασε την πρόκριση στα χαρτιά.
Η Βόλφσμπουργκ χρειάστηκε γκολ στο 90′ για να στείλει στην παράταση το παιχνίδι του 1ου γύρου του DFB-Pokal κόντρα στην Πρόισεν Μίνστερ. Μπορεί να προκρίθηκε τελικά στον εξτρά χρόνο με νίκη 3-1, όμως δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο γύρο, αφού η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την απέβαλε για παράβαση κανονισμών.

Ο Μαρκ φαν Μπόμελ πραγματοποίησε έξι αλλαγές στον αγώνα, το καταστατικό της διοργάνωσης ωστόσο επιτρέπει μόνο πέντε, ανεξαρτήτως αν η αναμέτρηση έφτασε σε παράταση. Σε κάποιες διοργανώσεις επιτρέπεται έκτη αλλαγή στην παράταση, ωστόσο η DFB δεν υιοθέτησε αυτόν τον κανονισμό για τη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου κι έτσι ο διαιτητής Κρίστιαν Ντίνγκερτ σημείωσε στο φύλλο αγώνα την παράβαση.

Οι άνθρωποι της Βόλφσμπουργκ αποδέχθηκαν το σφάλμα τους, ωστόσο επιρρίπτουν ευθύνη στον τέταρτο διαιτητή, Τομπίας Φριτς, τον οποίο ισχυρίστηκαν ότι πριν κάνουν τις δύο τελευταίες αλλαγές τους στην παράταση ρώτησαν πολλές φορές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button