Διεθνή

Κόσοβο προς Iσπανική ομοσπονδία: «Αντιμετώπιση ως κράτος, ή δεν κατεβαίνουμε στο ματς» (pic)

H Iσπανική ομοσπονδία έκανε αναφορά το Κόσοβο το ανέφερε ως «έδαφος» κάτι που προκάλεσε αντίδραση, με την εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στον όμιλο για το Μουντιάλ να απειλεί με αποχή από το μεταξύ τους ματς (31/3) αν δεν υπάρξει ίση αντιμετώπιση.

Ανάμεσα σε Κόσοβο και Ισπανία έχει ξεσπάσει αντιπαράθεση , δύο από τις προσεχείς αντιπάλους της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική του ομίλου (31/3). Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την επιλογή των 23 παικτών του Λουίς Ενρίκε από την ισπανική ομοσπονδία, η ομοσπονδία του εν μέρει αναγνωρισμένου κράτους των Βαλκανίων πέρασε στην αντεπίθεση, αντιδρώντας αναφορικά με τον όρο «έδαφος» (territorio στα ισπανικά) που συνόδευε την ονομασία της στο εν λόγω tweet.
Η Ισπανία, όπως και η Γεωργία αλλά και η Ελλάδα, , είναι οι ομάδες του ομίλου που ως χώρες επίσημα δεν έχουν αναγνωρίσει το Κόσοβο κράτος (εξαίρεση η Σουηδία). Και πλέον, η πλευρά της ομοσπονδίας τους απειλεί ότι δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με τους Φούριας Ρόχας, αν δεν αποσυρθεί από την ανακοίνωση ο επίμαχος όρος και δεν λάβει εγγυήσεις για ίση αντιμετώπιση με τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button