Μπάσκετ

Κόρη πρώην παίχτη του Άρη στον δρόμο για το γυναικείο NBA!

O Άγγλος καλαθοσφαιριστής, Άντριου Μπετς, αγωνίστηκε για 1.5 χρόνο στην ομάδα του Άρη από τον Ιανουάριο της σεζόν 2009-2010 και έπειτα από λίγο καιρό από την αποχώρηση του, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Πλέον όμως έχει την ευτυχία να παρακολουθεί την κόρη του, Λάουρεν Μπετς, να βαδίζει στα χνάρια του και ακόμη… καλύτερα.

Είναι δευτεροετής φοιτήτρια, ύψους 2.01 μέτρων, στο Grandview High School (στην πολιτεία της Αϊόβα). Φαίνεται ότι θα αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, αφού πρόσφατα επιλέχθηκε μεταξύ των πέντε καλύτερων παικτών στη χώρα της Αμερικής.

Μάλιστα ο παλιός καλαθοσφαιριστής του Άρη δήλωσε για αυτήν πως… “Είναι τρελό πώς έχει βελτιωθεί το τελευταίο έτος. Αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Είναι ακόμα πολύ νέα, αλλά έχει πολλά να κάνει. Είναι ακόμα νωρίς γι ‘αυτήν.”

Δείτε την σε δράση:

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button