Ποδόσφαιρο

Κόλος Κοβαλίβκα: Ανακοίνωσε πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Ημέρα παρουσιάσεων ήταν η σημερινή (2/9) για την αντίπαλο του Άρη, Κόλος Κοβαλίβκα, καθώς παρουσίασε το νέο της γήπεδο αλλά και πέντε νέους παίκτες.

Οι Ουκρανοί ενισχύονται μεταγραφικά για τη νέα σεζόν, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει (σ.σ. δηλαδή το πρωτάθλημα). Φυσικά, προετοιμάζονται και για τα προκριματικά του Europa League, για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η Κόλος Κοβαλίβκα ανακοίνωσε τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Συγκεκριμένα, οι Γεβγέν Νόβακ, Βλαντισλάβ Κούτσερουκ, Mικίτα Κράφτσενκο, Γεβγέν Ισαένκο και Γεβγέν Σελέζνιοφ είναι με κάθε επισημότητα παίκτες της Κόλος.

Οι Ισαένκο και Κούτσερουκ αποκτήθηκαν ως δανεικοί από την Κ20 της Ντιναμό Κιέβου. Ο πρώτος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και ο δεύτερος ως τερματοφύλακας.

Ο Νόβακ είναι 31 ετών, κι αυτός Ουκρανός και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ο Κράφτσενκο είναι 23 ετών, παίζει ως δεξιός μπακ αλλά μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά. Θυμηθείτε εδώ το προφίλ του Σελέζνιοφ, όπως σας είχε ενημερώσει το YellowRadio.gr.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button