Γενικά

Κωσταντίνος Ζέρβας για φωτιά στο Σέιχ Σου: «Καταλάβαμε πόσο κοντά είναι ο κίνδυνος»

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/07) η Θεσσαλονίκη βίωσε ώρες αγωνίας, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε πάνω από την περιφερειακή οδό σε δασική περιοχή του Σέιχ-Σου, με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να σχολιάζει το γεγονός.


«Ήμασταν τυχεροί που δεν είχαμε ανέμους, που πολύ γρήγορα ήρθαν πυροσβεστικά αεροπλάνα, ελικόπτερα», μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ανέφερε, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατούσε, παράλληλα δίνοντας τα εύσημα του για την άμεση αντιμετώπιση του κινδύνου από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν, αυτό για το οποίο είχαμε αγωνία συνέβη σήμερα… Ήμασταν τυχεροί που δεν είχαμε ανέμους, που πολύ γρήγορα ήρθαν πυροσβεστικά αεροπλάνα, ελικόπτερα. Πραγματικά καταλάβαμε, πρόσθεσε, πόσο κοντά είναι αυτός ο κίνδυνος. Αυτός ο σημαντικός πνεύμονας το Σέιχ Σου, πως μπορεί να έρθει από τη μία στιγμή στην άλλη σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Πολιτική Προστασία, η Καθαριότητα βρέθηκαν εδώ από τη πρώτη στιγμή. Έχουμε αυτή τη στιγμή 11 υδροφόρες, 2 μηχανήματα έργων… αλλά πιστεύω ότι εδώ πέρα είναι όλη η Θεσσαλονίκη και αγωνιά για το μέλλον του δάσους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button