Μπάσκετ

Κωστής Ψιμόπουλος: Ένας Αρειανός η ψύχη της βραδιάς των Ελλήνων για τον Γκάλη

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, τα φλας, τις κάμερες και την απέραντη λάμψη, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος κινήθηκε με ανιδιοτέλεια και απέραντη αγάπη για τον Άρη και τον Νίκο Γκάλης.

Ο Έλληνας Ακαδημαϊκός, Κωστής Ψιμόπουλος, Αρειανός και Θεσσαλονικιός χωρίς αμφιβολία ήταν η «ψυχή» της μεγάλης βραδιάς που διοργάνωσαν οι Έλληνες ομογενείς και έζησε ο Νίκος Γκάλης!

Αφού οργάνωσε την εκδήλωση για να τιμηθεί ο Γκάλης από τους Έλληνες ομογενείς και απόφοιτους του πανεπιστημίου του Σπρίνγκφιλντ, βρέθηκε τα ξημερώμτα ώρα Ελλάδας στο Symphony Hall για να ζήσει από κοντά την ιστορική στιγμή ένταξης του κορυφαίου Έλληνα αθλητή στο Hall Of Fame.

«Αναλογιζόμενοι την ιστορικότητα του γεγονότος, οτι δηλαδή δεν έχει υπάρξει άλλος Έλληνας ή Ελληνοαμερικανός που να έχει ενταχθεί ποτέ στο συγκεκριμένο Hall Of Fame, η ένταξη του Νίκου Γκάλη προκαλεί μεγάλο αίσθημα περηφάνιας, για τους απανταχού αποδήμους Έλληνες, για όσους τον θυμούνται από τα χρόνια που οι ίδιοι βρίσκονταν στην Ελλάδα ή τον παρακολουθούσαν μέσω της τηλεόρασης, αλλά και για εμένα ιδιαίτερα» Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο PRESSARIS

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button