Ποδόσφαιρο

Κωστένογλου: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη, όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει φέτος»

Ο πρώην προπονητής του Άρη Νίκος Κωστένογλου, μίλησε στο Yellow Radio και στην εκπομπή Αθλητικό x-press,  για την μέχρι στιγμής πορεία των «κιτρινόμαυρων», εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως φέτος, θα κυλήσουν όλα ομαλά.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την χθεσινή βράβευση του Ευγένιου Γκέραρντ:

“Πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική βραδιά, αυτό άλλωστε είναι και το μεγαλείο του ποδοσφαίρου που ενώνει ανθρώπους διαφορετικών ίσως θρησκειών, κουλτούρας, ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται μακριά και να ενώνονται.

Ήταν μια βραδιά που βραβεύτηκε ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο, ήταν ευεργέτης για την ομάδα του ΟΦΗ, γενικότερα όμως του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γενικότερα είναι το πνεύμα του αθλητισμού και πόσο μάλλον του ποδοσφαίρου που θα έλεγα ότι είναι το κορυφαίο άθλημα και ο «βασιλιάς» του σπορ όπως θα το χαρακτηρίζαμε.

Το Γεντί κουλέ είναι μια έδρα καυτή και έχουμε παίξει αν όχι όλοι εκεί οι περισσότεροι, και έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις, οπότε η χθεσινή βραδιά ήταν μια βραδιά που ξύπνησε μνήμες από τα παλιά.

Τον κύριο Γκέραρντ τον είχα προπονητή, ήταν μεστωμένος με μεγάλη εμπειρία, εκεί νομίζω χωράει η ονομασία του παιδαγωγού ή του δάσκαλου, ήταν στα τελευταία του χρόνια της προπονητικής του καριέρας όταν τον γνώρισα εγώ.”

 Για την παρουσία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα:

“Νομίζω ότι διαφέρει η φετινή χρονιά από την περσινή, το ξεκίνημα είναι τελείως διαφορετικό είναι πολύ σημαντικό ότι απέκτησε τέτοιο προβάδισμα, γεγονός που δεν είχε συμβεί την προηγούμενη χρονιά έχω την αίσθηση ότι ο Άρης πολύ πιθανόν του χρόνου θα είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη, και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη και τέτοιες ιστορικές ομάδες να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία γιατί αυτή η θέση αξίζει στον Άρη και θα πάει πολύ σύντομα.”

Για την θητεία του σαν προπονητής στον Άρη:

“Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο, με αγκάλιασε και όλος ο σύλλογος αλλά και οι φίλαθλοι, και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή την φορά, ο Άρης οποιαδήποτε θέματα είχαν βρεθεί στο παρελθόν έχει διδαχτεί η διοίκηση και ο κύριος Καρυπίδης και νομίζω ότι η ομάδα θα επανέλθει εκεί που της αξίζει. “

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button