Ποδόσφαιρο

Κωστένογλου: “Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη, έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του”

Ο προπονητής της Δόξας, Νίκος Κωστένογλου, μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στη συνέντευξη τύπου, για την ήττα της ομάδας του από τον Άρη, ευχήθηκε στους «κιτρινόμαυρους», ενώ σχολίασε και τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τους Δραμινούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Για μία ακόμα φορά μου έδειξε το μεγαλείο του. Είχε την ικανότητα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ο Άρης, από στατική φάση και στη συνέχεια μας δημιούργησε φάσεις από δικά μας ατομικά λάθη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την παρουσία μας να γίνεται πιο ικανή και έντονη. Στο β΄μέρος, ήμασταν καλύτεροι, ένα 20λεπτο που πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε κάποιες αλλαγές, ρισκάραμε στο τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάθε μέρα έχουμε και περισσότερη προσωπικότητα, αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα.Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια.

Για την αλλαγή του Κουσκουνά:

Ήταν θέμα τακτικής, γιατί το ματς είχε χρόνο, δεν μπορούσαμε να το ανοίξουμε από τόσο νωρίς. Ο Κάσες έχει παίξει ως σέντερ φορ και η παρουσία ήταν πολύ καλή. Παίκτης βαρόμετρο για εμάς, αλλα είχε έναν τραυματισμό, γι αυτό τον κρατήσαμε στον πάγκο και έπαιξε πιο αργά. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για το ότι πρέπει τα κενά στην πρώτη κατηγορία, να καλυφθούν απο την δεύτερη κατηγορία:

Πρέπει να ισχύει αυτό είναι το σωστό, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να ανέβουμε πιο ψηλά, γιατί πρώτη και δεύτερη θέση, έχει ξεκαθαρίσει. Αυτά είναι στο θεωρητικό κομμάτι και πολύ προσεκτικά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας.

Για τον κόσμο στης Δόξας:

Ο κόσμος της Δόξας, χειροκρότησε την ομάδα. Είναι συγκινητική η παρουσία τους, γιατί αυτό το ματς, είχε και μία διαφορετική σημασία, λόγω της ιστορίας, των δύο ομάδων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button