Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: “Χρειάζεται στοχευμένες μεταγραφές ο Άρης για να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Ηρόδοτο και τα επαγγελματικά σχέδια του:

Υπάρχει ένα θέμα που κοιτάζουμε με την ομάδα. Θα το λύσουμε αυτές τις μέρες για να δούμε αν θα αποχωρήσω ή όχι.

-Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι εδώ. Όπου και να πηγαίνουμε μας ακολουθεί.

-Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Άρη:

Έχω παρακολουθήσει τον Άρη από τις αρχές γιατί είχα μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεκίνησε εκπληκτικά. Τώρα είχε μια δύσκολη φάση τον τελευταίο μήνα. Τους πήρε από κάτω. Όταν είσαι στον Άρη τα αποτελέσματα μετράνε. Εύχομαι να βρουν τον δρόμο τους. Να είναι ευχαριστημένοι οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Αν το δούμε με λεπτομέρεια το πέναλτι του Γιουνές  με τον ΠΑΟΚ αν έμπαινε όλα θα ήταν διαφορετικά.

-Για το πέναλτι:

Δεν είναι εύκολο αλλά για αυτό υπάρχει η ικανότητα του ποδοσφαιριστή να τον εκτελέσει. Μετά μπαίνεις με άλλη ψυχολογία και άλλο αέρα. Ο Άρης ξεκίνησε με άλλη δυναμική.

-Για την πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα:

Στις πρώτες αγωνιστικές όλοι ασχολήθηκαν με τον Άρη. Παρουσίασε τέτοια εικόνα και ποδόσφαιρο που δεν έδωσε κανείς άλλος. Πιστεύω ότι ο Πάκο Ερέρα πήρε τα εργαλεία που ήθελε για να φτιάξει την ομάδα. Δυστυχώς το θέμα τύχη δεν ήταν δίπλα στον Άρη στα ντέρμπι. Όταν παίρνεις τα σημαντικά παιχνίδια εντός έδρας είσαι αλλιώς και ψυχολογικά.

-Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Δύσκολο έργο για Παντελίδη. Αυτή η περίοδος θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι σημαντικό να έρθουν λίγοι και καλοί και να μην ακούγεται πάρα πολύ ότι θα έρθουν ονόματα. Να συγκεντρώνονται στην δουλειά τους οι ποδοσφαιριστές και όλη η ομάδα γενικά. Να υπάρχει συγκέντρωση. Να είναι στοχευμένες μεταγραφές. Νομίζω είναι το σωστό για να γυρίσει η κατάσταση. Όταν έχεις παίξει καλό ποδόσφαιρο σημαίνει ότι μπορείς να το ξαναπαίξεις. Η ομάδα μπορεί να χτυπήσει Ευρώπη.

-Για την Ευρώπη:

Δεν σας κρύβω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι αδύνατο αλλά έχει χάσει πολύ έδαφος. Πιστεύω ότι όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Άρη δεν μπορείς να έχεις μικρότερο στόχο από τη νίκη.

-Για τους παίκτες που ξεχωρίζει:

Έχω δει μεγάλη προσπάθεια από Δεληζήση, Σιώπη και Τζανακάκη. Βλέπω ότι βγάζουν πάθος και τρεξίματα. Από τους ξένους από την μεσαία γραμμή και πάνω έχουν ξεχωρίσει παίκτες. Ο Γκάμα και ο Γκαρσία. Ο σέντερ φορ είναι ο τελευταίος στον κρίκο.

-Για το ποια στιγμή κρατάει από τον Άρη:

Κρατάω το 1-0 με την Καβάλα. Εκείνο το γκολ. Θα το έχω για πάντα μαζί μου γιατί δεν ξεχνιέται. Περάσαμε αρκετά στα δύο χρόνια που ήμουν στον Άρη. Κοιτούσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Κοιτάς να δώσεις τον καλό σου εαυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button