Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: “Ο κόσμος περιμένει μεταγραφές από Καρυπίδη και θα ανταποκριθεί! Ο Άρης πάνω από τον Πλατέλλα”

Ο παλαίμαχος του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Άρη είπε:

Τώρα όλοι περιμένουμε τις κινήσεις του προπονητή και του προέδρου. Υπάρχει μία αναμονή που πρέπει λίγο επισπευσθεί και να γίνουν λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα. Λόγω της δουλειάς μου βλέπω ότι ο κόσμος δείχνει μεγάλη ανταπόκριση και εφόσον προχωρήσουν τα πράγματα και γίνουν κάποιες μεταγραφές θα ανταποκριθεί πιο πολύ.

Για το αν ανησυχεί που δεν έχουν γίνει μεταγραφές είπε:

Πρέπει να προχωρήσουμε πιο γρήγορα γιατί είναι σημαντικό κομμάτι. Αν γίνει αυτό θα ανταποκριθεί όπως είπα ο κόσμος και θα έχει περισσότερο όφελος η ομάδα. Εμείς θα βοηθήσουμε. Αυτές οι κινήσεις πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά και να τελειώσουν.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Πάμε σε καλό μοντέλο, δεν το συζητάω. Μας ταιριάζει εμάς και σαν ομάδα, το έχουμε ζήσει, το έχουμε ευχαριστηθεί. Ο κόουτς που θα φέρει 3-4 παίκτες πρέπει να το τελειώσει λίγο γρήγορα για να πάρει μπρος όλο αυτό το κομμάτι που λέγεται Άρης.

Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα είπε:

Το παιδί είχε πέραση στην ομάδα. Όταν είχα ξαναρωτηθεί ήταν μέσα στα παιδιά που είπα να μείνουν. Τώρα όποιος παίρνει την ευθύνη και λέει ότι εγώ θα κάνω μία καλύτερη κίνηση αυτός θα κριθεί. Εμείς είμαστε μαζί του για το καλύτερο. Δεν έφυγε και με άσχημες συνθήκες. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει γιατί έφυγε κάποιος αλλά να γίνει η ομάδα σωστή. Πάνω από όλους και από όλα είναι η ομάδα.

Όποια ονόματα ακούγονται πρέπει να κλείσουν και να τελειώνουμε.

Για τους στόχους του Άρη είπε:

Πάντα πρέπει να στοχεύουμε ψηλά, δεν γίνεται να μη στοχεύουμε. Δεν γίνεται μία ομάδα με αυτή την δυναμική να μη στοχεύει ψηλά. Ο Άρης πρέπει να κοιτάει 5άδα και να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Μπορεί να μη βγει αλλά εκεί πρέπει να είναι στόχος.

Για το τι αφουγκράζεται από τον κόσμο είπε:

Όλοι περιμένουν να γίνουν κάποιες κινήσεις. Ήδη κάποιοι άνθρωποι κάνουν τις κινήσεις με τα διαρκείας αλλά είναι μικρό το κομμάτι αυτό. Περιμένει να βοηθήσει ο καθένας στο κομμάτι που μπορεί.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης πρέπει να έχει παιδιά από τα “σπλάχνα” του είπε:

Εννοείται. Υπάρχουν 3-4 παιδιά που είναι έτοιμα ήδη για το επόμενο βήμα. Είναι κάποια παιδιά που θα τα χάσουμε λόγω ηλικίας. Για να μη χαθούν και να πάρουν μία ευκαιρία ακόμα εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλό να τα κάνουμε επαγγελματίες και να τα δώσουμε δανεικούς σε ομάδες. Δεν θέλω να πω ονόματα. Αυτοί ξέρουν ποιοι πρέπει να είναι γιατί υπάρχουν παιδιά που μέσα στην χρονιά ξεχώρισαν.

Για τον Σάββα Κωφίδη είπε:

Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Ο Σάββας ασχολείται με αυτό το κομμάτι. Μιλάω μαζί του και μου έχει πει ότι είναι πολύ αισιόδοξος. Το ήξερα από πριν αλλά δεν μπορούσα να το βγάζω προς τα έξω, ήθελε να το βγάλει αυτός. Εγώ φυσικά του είπα τα καλύτερα. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε καλά και να έχει επιτυχία.

Εγώ πλέον θα είμαι από την μεριά της κερκίδας κοντά στην ομάδα.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button